Unboxing

Duo-Unboxing – Celebrate suprise pakket (Groot)

Voor onze eerste post gaan we een Duo-unboxing doen! Gisteren hebben we beiden een grote suprise box ontvangen van Celebrate Books. Natuurlijk moest hier een unboxing van komen. De boxen verschillen een beetje. Zo zit er in beide boxen een andere quotekaart, en zat er in 1 box 2 dezelfde noteblocks. Verder zijn de boxen vrijwel hetzelfde.

Hieronder zie je onze mening en de foto’s van de items.

20171229_182521 (1)
D: Totebags, nog weer zoiets dat ik spaar. Helaas had ik de John Green al, maar daar kan ik iemand anders weer blij mee maken. De just one more chapter had ik nog niet. Maar deze ga ik ook niet houden. Ik vind het stofje net iets te dik.
M: Normaliter ben ik niet zo’n fan van tasjes. Ik vergeet ze vaak als ik boeken ga kopen en als ik er al aan denk om ze mee te nemen worden ze al snel vies door het weer. Ze liggen dus meestal in de kast voor de sier. Toch vind ik het tasje van John Green heel mooi, waarom? Deze heeft een mooie donkere kleur waardoor kringen die vaak ontstaan door het weer niet snel te zien zijn en hij dus langer “mooi” blijft. De just one more chapter ben ik minder enthousiast over. Zoals Denise al schreef is het stofje erg dik, en erg stug om zomaar mee te nemen in je tas. Het heeft wel een leuke Quote erop staan, want zeg nou eens eerlijk. Wie heeft er niet “Nog één hoofdstuk” gezegd tegen zichzelf voor het slapen gaan?

 

blog post unboxing 320171229_174911
D: De linkse foto zat in mijn box. Zoals veel van deze box heb ik deze qoutekaart dubbel. Maar wel leuk dat ik er 1 kreeg met de handtekening erop! Leuk om te gaan ruilen.
M: In mijn box zat de kleurige quotecard van Kayla Cagan! Allereerst wil ik Emmy complimenteren met die staaltje kunst. Ik vind het een hele mooie card en deze miste ik nog in mijn collectie! Heel tevreden met deze kaart!

 

20171229_18103120171229_1825211
D: En alweer, heb ik bijna alles wat op deze foto’s staat. De boekenleggers van ‘Still waiting for my damn letter’ & die van Jasmijn heb ik laatst nabesteld. Die van Celaena/Aelin zat in een box die ik heb gekocht. En de qoutekaart van John Green had ik ook nabesteld. De 2 van magic bookmarks had ik nog niet! En ik vind ze zeer leuk. Het stickertje van a darker shade of magic vind ik een leuke item. Maar hij is wel heel erg klein.
M: Het volgende wat uit de box kwam was de quotecard van John Green! Ik had even een opgelucht momentje, hoorde zoveel mensen zeggen dat ze dubbele kaarten hadden gekregen en ik had dat eerlijk gezegd ook verwacht! Gelukkig bleek dit niet zo te zijn en kan ik in totaal twee mooie quotecards aan mijn verzameling toevoegen! De boekenleggers daarin tegen had ik al wel. De Celaena boekenlegger blijft mij oog strelen, ik vind het zo’n mooie illustratie. (Misschien heeft het er ook mee te maken dat het fanart is van een van mijn favoriete boekenseries?) Wat mij wel tegenvalt is de kwaliteit van de boekenlegger van Jasmine. Het is gedrukt op erg dun papier en ik persoonlijk durf hem niet te gebruiken voor waarvoor die bestemd is!

20171229_182328D: Tsjah, wat moet ik hier van zeggen. Onderzetters. Ondanks dat ik ze heel leuk vind weet ik niet goed of ik ze ga gebruiken of niet. Misschien dat ik ze voor de sier ergens ga neerzetten. Maar ik ben bang dat ze toch ergens in een doos komen te liggen om daar stof te gaan vangen.
M: Ik weet niet goed wat ik hiervan moet vinden. Aan de ene kant ben ik ontzettend blij met de onderzetters, vooral die met de illustratie van Helene Aquilla (door Anouk). Maar aan de andere kant heb ik zoiets van, wat moet ik er eigenlijk mee? Misschien dat ik er een leuk plekje voor weet te vinden, maar voor nu liggen ze in een doosje.

20171229_181503D: Het eerste wat meteen uitspringt op deze foto zijn ALLE noteblocks. Toen ik de box ging uitpakken en alle noteblocks had uitgepakt was het eerste wat ik dacht ‘Wat moet ik met zoveel noteblocks?!’ Ik kreeg zelfs twee dezelfde. Ik denk dat ik die maar ga bewaren voor toekomstige boekenswaps. En dan over de thee. Leuk dat het erbij zat, maar had niet van mij gehoeven. Het schriftje van Levana had ik nog niet. Het klipbord heb ik een vriendin heel gelukkig mee gemaakt, iets wat ik toch niet gebruik. En dan het beste van deze foto, een mening die niet gedeeld gaat worden, de kaars! Ik vind hem heel leuk. Ik ben dol op kaarsen, en ik vind hem lekker ruiken. En hij staat super leuk in mijn boekenkast! 🙂
M: Hulde aan de notitieboekjes, je hebt er nooit teveel zou je zeggen? Dat klopt ook wel maar in deze box zaten er wel erg veel en op een van de notitieboekjes kan je niet eens iets schrijven. Al is die wel heel erg leuk gemaakt!
Ondanks dat ik deze item dubbel kreeg, had ik toch wel een klein Fan girl momentje toen ik de Belle en het beest clipbord uit de box haalde. De mensen die mij kennen weten dat ik stiekem een Disney-fan ben en vooral van Belle en het beest! Dus een erg geslaagde goodie in mijn ogen! Het zakje thee daarin tegen gaat bij mij niet gebruikt worden, ik ben geen thee drinker. Dus iemand een zakje thee??
Als laatste haalde ik de kaars uit de box, “Wauw een kaars!” was mijn eerste gedachte! Ik ben echt gek op kaarsen, vooral met deze donkere dagen. Denise had al gezegd dat er iets leuks in de box zat waar zij helemaal gek van was, helaas deelde ik haar mening niet. Ik was geen fan van de geur, maar dat is geheel persoonlijk.

Dit zijn de complete boxen, de bovenste is van Denise en de onderste is van Manuela.
blog post unboxing
20171229_194813
Zoals je ziet zitten er maar een paar kleine verschillen in. Het grootste verschil is toch wel dat er in elke box een andere quotekaart kan zitten.

D: Toen ik eenmaal alles had uitgepakt was ik toch een beetje teleurgesteld. Veel van deze items zijn items die ik gewoon weg niet ga gebruiken. Of items die ik al had, maar goed, dat had ik kunnen verwachten. Maar het aantal noteblocks wat in deze box zat was echt overdreven veel. Wat moet een mens met zoveel noteblocks? Ik ben nog het meest tevreden met de kaars en de fault in our stars magneetjes. Ondanks dat de box tegen viel zal ik zeker in de toekomst nog eens een suprisebox kopen bij celebratebooks. Wie weet bevalt ie dan wel 🙂
M: Over het geheel was het te verwachten dat ik veel items dubbel zou krijgen en daar was ik ook op voorbereid. Deze items gaan dan ook te ruil op Facebook en anders maak ik er andere mensen blij mee in een boekenswappakket!
Voor mij was de box een teleurstelling maar als ik er met een objectief oog naar kijk, zie ik een goed gevulde box  waar veel mensen super blij mee zijn gemaakt. Het pakket zelf is heel mooi en zeker een aanrader voor de mensen die net zijn begonnen met sparen van goodies en boekenleggers. Het ligt dus niet aan het pakket, maar aan mij!

Liefs,
Denise & Manuela.

Wist je dat?

  • Celebrate Books bijna iedere maand zowel een Nederlandse als Engelse Bookbox heeft?
  • Als je een item uit een bepaalde box zoekt, je deze soms los kan kopen?
  • Er vanaf Januari 2018, in iedere box een unieke kwartet spel zit?
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s