Boekenswaps

Denise’s Nieuwjaarsswap

Gisteren was het zover.. ik mocht het laatste cadeautje uitpakken van de nieuwjaarsswap, georganisseerd door BIBI_BOOKs. Wat was dit leuk om te doen, elke dag een cadeautje open maken. Ik ben zeker blij met alle spulletjes die ik heb gekregen. Er zat maar weinig bij dat niets voor mij is, dus mijn maatje heeft het goed gedaan! En de gedachte dat er moeite voor is gedaan is voor mij toch wel het belangrijkste :-). Heel erg bedankt Kim voor alle cadeau’s die je voor mij hebt uitgezocht!

24 december:
24 dec
De eerste dag van cadeautjes openmaken! Iets leuks voor in mijn bullet journal. Ik heb mijn bullet journal al klaar liggen om in te gaan werken, en deze stempeltjes komen dan mooi van pas. Dit is toch wel een extra reden om eindelijk in mijn bullet journal te beginnen. Die ligt al ruim 2 maanden te wachten om gebruikt te worden..

25 december:
25 dec
Van dit cadeautje werd ik heel erg blij! Veel van deze boekenleggers had ik nog niet, en die wat ik wel al heb mogen op de ruil stapel.

26 december:
dag 3
Eén van de dingen waar ik blij van word zijn geurkaarsen. En deze ruikt ook nog eens heerlijk zoet! Hij is alleen wel heel erg klein, dus helaas zal het niet lang branden.

27 december:
dag 27
Dit was een leuke verassing, iets wat ik nog niet eerder heb gezien. Boekendrop! Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ik vind drop wel lekker. Ik ben benieuwd!

28 december:
28 dec
Om dit cadeautje moest ik wel lachen. Een sinterklaas chocoladeletter voor een nieuwjaarsswap. Chocolade is iets waar ik blij van word, heerlijk!

29 december:
29 dec
Met dit leuke notitieboekje ben ik erg blij! De kaft is zacht, hij ziet er leuk uit & er zit een pen bij! Deze ga ik zeker nog vaak gebruiken :-).

30 december:
30 dec
Ik ben zo blij met dit boek! Dit boek stond op het verlanglijstje dat ik had doorgegeven voor de swap. Hij stond al eeuwen op mijn eigen boeken verlanglijst. Het eerste deel, the witch’s kiss, heb ik een jaar geleden gelezen & die vond ik erg leuk. Toch wacht ik nog even met lezen. Het derde deel komt uit in maart, die ik dan meteen kan uitlezen nadat ik deel 2 heb uitgelezen.

31 december:
dag 31
Nog een boek! Dit boek ken ik nog niet, maar de beschrijving klinkt erg leuk. De schrijfster ken ik wel. Zij is dan ook behoorlijk bekend door de serie true blood. Ik ben erg benieuwd naar dit boek! Hij ligt al op de TBR stapel zijn beurt af te wachten.

1 januari:
1 jan
De laatste dag van het uitpakken! Van dit cadeautje werd ik helaas wat minder blij. Ik ben totaal niet een persoon die teennagels lakt. Als ik ze al lak dan zit het er een halfjaar later er nog op. Hier word dus iemand anders blij mee gemaakt.

De extra’s:
extra's
Op deze cadeautjes zaten geen datum, erg lief dat ik deze extra kreeg! Wederom ruiken de geurkaarsen suuuper lekker! Deze zijn ook een stuk groter dan het geurkaarsje van 26 december. Ook de gezichtscrème ruikt lekker. Ideaal voor mij en mijn droge huid :-).

OverallWat een leuke cadeautjes heb ik gekregen! Ik ben er super blij mee! Als ik al die cadeau’s zo bij elkaar zie liggen vind ik toch wel dat dit een erg geslaagde nieuwjaarsswap was. Ik ga zeker dit jaar weer mee doen als dit weer georganiseerd word! Nogmaals heel veel dank aan Kim die voor mij mijn pakket heeft samengesteld :-).

Liefs,
Denise.

Ben je benieuwd naar Manuela’s Nieuwjaarsswap? Klik Hier!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s