Boekenswaps

Manuela’s Nieuwjaarsswap!

Gisteren mocht ik officieel mijn laatste cadeau openmaken van de Nieuwjaarsswap! Voor de mensen die niet weten wat de Nieuwjaarsswap inhoud even een kleine uitleg. De nieuwjaarsswap was een idee van Bianca de Vos ook wel bekend als het gezicht achter de bekende blog BIBI_BOOKS , waarbij je vanaf 24 December iedere dag een Cadeau mocht open maken en op 1 Januari de laatste. Je werd random geloot aan een maatje, die met jou ingevulde lijst aan de slag ging.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik twijfels had om hieraan mee te doen, er spookte veel “wat als” vragen door mijn hoofd.
“Wat als je iets krijgt, dat totaal niet bij je past?”
“Wat als jou eigen maatje, haar gekregen spullen niet leuk vind?”
“Wat als het pakket voor jou of voor je maatje niet op tijd aankomt of helemaal niet aankomt?”
Het zou de eerste keer zijn dat ik aan een swap mee deed, dus vond ik de twijfels niet ongegrond. Maar wat ben ik blij dat ik het toch heb gedaan!

Ten allereerste wil ik mijn Swapmaatje bedanken!
Lieve Jaqueline! Heel erg bedankt voor alle Cadeautjes die je voor mij hebt uitgezocht! Het was een feestje om iedere dag een Cadeau open te mogen maken en ik betrapte mezelf erop dat ik steeds nieuwsgieriger werd naar het volgende Cadeau. Er zat nou werkelijk niets tussen waarvan ik dacht.. “Dat is nou niets voor mij!”
Dus veel liefde naar jou!

Hieronder zie je de inhoud van het pakket!

24 December:

1

Mijn allereerste pakje open maken, wauw wat was dat spannend! Toen ik hem openmaakte zag ik dat het cadeautje goed ingepakt zat en wist toen al dat het iets breekbaars zou zijn. Het bleek deze prachtige waxinelichtjeshouder te zijn! Ik had op mijn lijst gezet dat mijn lievelingsdier een Wolf was en Jaqueline heeft hier leuk op ingespeeld!

25 December

2

2.5

Wederom heb ik iets gekregen met een Wolf. Ik vind het prachtig! Zelf gebruik ik niet zoveel sleutelhangers maar dat betekend niet dat ze daardoor minder mooi zijn! Ik ben hier heel blij mee en ze krijgen een mooi plaatsje bij mijn verzameling “Bookish sleutelhangers!”

26 December

3

Ondanks dat ik eigenlijk niets doe met tasjes, ik vergeet ze altijd mee te nemen naar de boekwinkel, vind ik dit wel een heel leuk item! Een geslaagd cadeau dus!

27 December

4

Wauw, een Night Court lipbalm! Dit was een leuke verrassing en gaat zeker deze winter van pas komen. Ik verwacht dat deze lipbalsem uit de shop van BIBI_BOOKS komt (Voor de mensen die deze ook willen hebben, ze zijn allergievrij!)

Tevens kreeg ik hier een briefje bij, dat een deel van dit cadeau nog niet bij haar aangekomen was en later zou worden na gestuurd. Ondanks dat ik me erg verwend voelde met dit cadeautje, was ik wel een beetje nieuwsgierig naar dit Mysteriegeschenk.

28 December

5

Jaqueline zelf had twijfels over dit cadeau, maar ik vond het perfect! Juist de gebreken maakte dit cadeau perfect! Ik hou van series met “duistere wezens” dus dit was een geweldig cadeau!

29 December

6

Awwhhh!! Wat een leuk geschenk! Ik hou van kaarsen, vooral met deze donkere dagen! Deze kaars is gemaakt door Emmy van Letters & lights en ik ben echt fan van haar kaarsen! Hij ruikt heerlijk naar musk en eerlijk is eerlijk, ik vind het zonde om hem aan steken! Hij is zo leuk!

Deze dag was nog niet om want……. in de brievenbus lag nog een geschenk. Juist het Mysterie cadeau is binnen gekomen!

Mysterie Cadeau!

6.5 (4)

AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH!! Klein fan girl momentje of zeg maar eerder groot! Dit is bij twijfel mijn aller leukste cadeau die ik heb gekregen en dat wist ik op dat moment ook! Niets kon dit meer overtreffen. Ik heb gewoon een persoonlijke brief van de nacht heer zelve! Is dat niet AWESOME!!

30 December

7

Het verwennen gaat maar door met dag 7 van de swap. Deze mooie kussenhoes van het nachthof was dit keer mijn geschenk van de dag. Ik ben hier super blij mee want deze had ik nog niet in mijn bezit!

31 December

8.1

8.3

8.2

Fan-art!!!!! YEEEEEEEEEHHH!! Ik ben dol op fan-art en dan vooral van de boeken die ik heb gelezen zodat ik weet wie de personen op de art zijn en/of waar de quote vandaan komt! Plus iedereen wil toch zo’n prachtige item van Belle? Disney lover hierzo!

1 Januari

9

Laatste cadeau van de swap en tevens is dit mijn eerste cadeau van het jaar. Dit boek was even een leuk uitpak momentje. Hij staat al langer op mijn verlanglijstje maar steeds kocht ik andere boeken die “nieuwer” waren, waarom? Geen idee! Maar nu kan ik eindelijk door in deze serie.

Extra!
Het extra cadeautje was speciaal voor mijn hondje, wat ik heel attent vond! Hij kreeg van Jaqueline honden sticks, bedankt lieverd dat je aan mijn monstertje hebt gedacht! Gucci is er meteen mee vandoor gegaan en heeft er van gesmuld!

20171224_163631

Totaal!

Ik wist al dat ik super verwend was met alle cadeautjes maar als ik deze “overal” foto zie dan merk ik pas echt dat ik een lot uit de loterij had wat mijn maatje betreft! Jaqueline heeft niet alleen haar best gedaan maar meer dan dat. Ze heeft van alles wat ik leuk vind, een geweldig pakket gemaakt! Ik ben super blij hiermee en heb mijn Dibbs al uitgesproken voor volgend jaar, haha! Ja je leest het goed! Ik, degene met twijfels, doet volgend jaar wederom mee als BIBI_BOOKS de Nieuwjaarsswap of een andere aftelkalender organiseert!

Als laatste maar niet de minste! Wil ik Bianca speciaal bedankt voor het organiseren van deze swap! Heel erg bedankt lieverd voor de swap en dat je als tussenpersoon tussen de maatjes hebt gefigureerd. Het moet geen makkelijke opdracht zijn geweest om dat allemaal te doen, maar het is je gelukt!

Veel liefs,
Manuela
Ben je benieuwd naar Denise’s Nieuwjaarsswap? Klik Hier!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s