Unboxing

Unboxing – BOOX – Gouden Special.

Mijn goede vriendin Martina heeft zaterdag haar BOOX box ontvangen. Ze had het geluk om de gouden BOOX te ontvangen, hierin zat 1 extra item. Nu was ze zo lief om mij de foto’s te sturen zodat ik voor jullie een soort van unboxing kan doen. Bedankt Martina voor de tijd die je nam om foto’s te maken!!

Hier een foto van de prachtige gouden doos:
boxie
Dat is hem dan, de gouden box van BOOX, ik moet zeggen dat ik al enthousiast werd van de doos zelf, want zeg nou zelf, hij ziet er erg leuk uit met de gouden glittertjes!
Helaas zat er geen spoiler kaart in, maar van het meeste wist ik wel waar het vandaan kwam.

pen
Als eerst hebben we deze pen van godijn publishing. De uitgeverij waar het boek vandaan komt.

mok
Deze mok vind ik de leukste goodie uit deze box! Ik ben dol op de ACOTAR trilogie en ik ben zeker wel een beetje jaloers op deze mok! Hij is mooi groot, en de afbeelding is goed te zien. Hopelijk blijft de afbeelding wel zitten als die in de vaatwasser gaat!

kaarsDe kaars van Emmy van Letters & Lights past goed bij het thema. De kaars heet ‘A New Chapter’ en ruikt naar kokosnoot en vanille.

boekenleggers
Niet alleen is het boek gesigneerd, je krijgt er ook nog een persoonlijke boodschap bij! De boekenleggers zijn ook wel leuk.
Bij deze box zit de eerste maandelijkse boekenlegger die BOOX speciaal heeft laten maken. Hierop staat het thema van deze maand: Happy New Chapter.

sokken
Het extraatje van de gouden box: leuke Harry Potter sokken in een gouden hartjes doos. Ik ben groot fan van Harry Potter, dus dit vind ik een erg leuke goodie!

En dan het boek wat in deze box zat:


Als de grenzen tussen dromen en realiteit vervagen, waar vertrouw je dan op?
Wanneer Sammy beseft dat ze elke ochtend ontwaakt met schrammen en kneuzingen die ze in de duistere wereld uit haar nachtmerries heeft opgelopen, vreest ze dat ze krankzinnig wordt. Naarmate de ernst van de verwondingen toeneemt, rest haar echter geen andere keuze dan deze serieus te nemen.
Samen met haar beste vriend Matt probeert ze te achterhalen wat haar dromen betekenen. Hun zoektocht leidt hen naar Daron, iemand die haar zowel in haar slaap als in het dagelijks leven de stuipen op het lijf jaagt, en die beweert hetzelfde door te maken als zij. Hoewel Sammy liever uit zijn buurt blijft, ziet ze zich gedwongen zijn hulp te aanvaarden.
In het gezelschap van een man die ze niet vertrouwt, betreedt ze een wereld die eeuwenlang voor de mensheid wordt verborgen. Een wereld waar zelfs de doden onwelkom zijn.
Midland – De terugkeer is een verhaal over vriendschap, verlies en verraad.

Dit is het gesigneerde boek dat erbij zat. Het lijkt mij een erg leuk boek en ik denk dat veel mensen dit boek met plezier gaan lezen. Ik zelf ken het boek niet, maar had al wel gehoord dat deze erin zou zitten. Ik ga zeker nog wel horen van Martina wat zij er van vind! Wie weet ga ik hem dan zelf ook wel aanschaffen.

Overall
Ik vind het een leuke box, alleen is het aantal goodies wel echt matig. Omdat Martina het geluk had om de gouden box te krijgen heeft zij 3 goodies gekregen, de rest moet het doen met 2 goodies. Gelukkig maakt het boek veel goed, en de persoonlijke boodschappen van de schrijfster ook.

Nu is het natuurlijk ook zo dat BOOX net is gestart, maar als ze zo door blijft gaan dan gaat het zeker goed komen met de toekomstige boxen!

Er is wel echt een thema bij deze box, en dat vind ik wel echt heel leuk! Ik ben benieuwd wat het thema van februari gaat zijn. Martina heeft de box al besteld, en die mag ik weer gaan reviewen! Er komt wel het oude boek in te zitten (dit is veranderd want hetzelfde boek zit in de Celebrate Books box van januari). Ik ben heel benieuwd!

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s