Unboxing

Duo Unboxing – januari Fairyloot

Onze januari Fairyloot boxen zijn aangekomen en natuurlijk moesten wij jullie laten zien wat er allemaal in zit. We zijn beide enorm blij met onze boxen, wat een leuke spullen zaten erin!

Hier onder zie je onze mening en de foto’s van de inhoud.

De Spoiler kaart:
20180126_1503253
D:
Elke maand sta ik er weer versteld van de art die te zien is op de spoiler kaarten. En deze maand is zeker niet anders. Wat een leuke afbeelding! 
M: 
Persoonlijk vind ik de art erg mooi! Tevens vind ik het leuk dat ze iedere maand hier ook weer een leuke boekenlegger van maken.

De goodies:20180126_150439
D: Dit kussen.. Ik vind het zo zo zoooo geweldig! Ik wist dat er een kussensloop in deze box zou zitten. Maar dit had ik niet verwacht! Een leuke quote van mijn favoriete schrijfster! Ik ben helemaal blij hiermee. Hij heeft al een plekje gekregen op mijn kamer. Ik doe nog steeds inwendig duizenden vreugde dansjes.
M: Het was al bekend dat er een kussensloop in zou zitten en ik vind het een super leuke goodie maar hier was ik niet op voorbereid. De kussensloop is van zo’n goede kwaliteit en zo mooi bedrukt dat ik er even stil van was. Dat zegt echt iets, vooral omdat ik nooit ophoud met praten.

20180126_150150
D: Dit kaarsje past perfect bij het boek. Hij is gemaakt door Meraki Candles, een naam die ik nog niet ken. Hij ruikt echt super lekker! Ik moet zeggen dat deze rare ingrediënten een perfecte combinatie maken.
M: Deze kaars vond ik erg speciaal! Prince Cardan is een van de main karakers uit het boek dat we deze maand hebben gekregen. De kaars heeft een unieke, maar bovenal heerlijke geur! Zonde om hem op te branden.

20180126_150131
D: Deze lipbalm komt in 2 verschillende soorten: Unseelie & Seelie. Hij is gemaakt door Geeky Clean. Ik kreeg de unseelie versie. Ik ben hier erg blij mee. Ik gebruik liters lippen balsem in de wintermaanden, dus deze ga ik ook zeker gebruiken. En niet onbelangrijk voor mij als vegetarisch zijne: de lippen balsem is vegan.
M: Zoals Denise al heeft beschreven zijn er 2 verschillende soorten in de omloop, Seelie en Unseelie. Ook ik kreeg de Unseelie, waar bij stond dat ik ervan hou om mensen te pesten en treiteren… Dat is totaal niet waar aheemm… (geintje op zijn tijd moet kunnen, iemand expres beledigen is gewoon not done!) Maar ik HOU van lipbalms en deze krijgt een mooi plekje op mijn Fae-boekenplank.

20180126_150232
D: Hier heb ik dan iets minder mee: een kleurboek. Ik kleur eigenlijk nooit, en ik zou het gewoon zonde vinden om het te verpesten met mijn hanenpoten. Dus dit is iets wat ik nooit zal gebruiken. Dus waarschijnlijk gaat het verstoffen in mijn boekenkast. Maar de tekeningen binnenin zijn wel echt super tof! Er staat tekeningen is over creatures die je kunt tegen komen in Faerieland.
M: Dit is een goodie die ik persoonlijk goed kan missen! Ik ben geen persoon om even savonds een uurtje te gaan kleuren. Wel vind ik de kleurplaten binnen in prachtig. Vooral de manticore is geweldig!

20180126_150307
D: O mijn boekenkast.. deze zijn zo leuk! Ik heb altijd al magnetische boekenleggers gewild van de personages uit de ACOTAR wereld, en nu zat het gewoon in de box! En dan ook nog van mijn favoriete personages! Ik ben hier zo blij mee! En extra leuk vind ik dat ze in hun Illyrian gevechtsoutfit zijn afgebeeld.
M: Toevallig heb ik deze week gekeken voor leuke magnetische boekenleggers van ACOTAR maar kon niet echt leuke vinden op etsy en nu zaten ze gewoon in de box! LUCKY ME! Deze karakters zijn, zoals bij vele van jullie, mijn favoriet uit deze boeken en ik ga ze zeker een mooi plekje geven.

20180126_1440464

D: Hier werd ik helemaal blij van: art work! Ik spaar dit soort dingen, dus die ga ik dan ook zeker inlijsten. En ik kan wisselen, de ene keer Aelin en Rowan, artwork gemaakt door Diana Worak en de andere keer de qoutes van Julie kagawa en Cassandra Clare, illustraties gemaakt door Stella’s Bookish Art. Het enige minpuntje hieraan vind ik dat het geen karton achtige kaarten zijn, maar postertjes van slap papier. Gelukkig merk je er niets van als ze zijn ingelijst!
M: WAAAAAAAAAAAHHHH!! Fanart van TOG!! Misschien is het jullie nog niet opgevallen maar er zijn nooit echt goodies gemaakt van de Throne of glass serie. Terwijl ik deze boeken beter vind dan ACOTAR! (Just my honest opinion) Dus ik ben hier zo blij mee en bovenal hebben ze Rowan en Aelin getekend, beter kan niet!!!! Ook de achterkant is leuk met 2 hele mooie quotes, maar die zal ik weinig zien aangezien ik de art mooier vind. Jammer genoeg is het gedrukt op dun papier en zal het dus snel scheuren als je hem niet ergens inlijst of een vaste plek geeft!

En dan het boek:
IMG-20180126-WA0036
Of course I want to be like them. They’re beautiful as blades forged in some divine fire. They will live forever.
And Cardan is even more beautiful than the rest. I hate him more than all the others. I hate him so much that sometimes when I look at him, I can hardly breathe.

Jude was seven years old when her parents were murdered and she and her two sisters were stolen away to live in the treacherous High Court of Faerie. Ten years later, Jude wants nothing more than to belong there, despite her mortality. But many of the fey despise humans. Especially Prince Cardan, the youngest and wickedest son of the High King.
To win a place at the Court, she must defy him–and face the consequences.
In doing so, she becomes embroiled in palace intrigues and deceptions, discovering her own capacity for bloodshed. But as civil war threatens to drown the Courts of Faerie in violence, Jude will need to risk her life in a dangerous alliance to save her sisters, and Faerie itself.
D:
Om dit boek ging het mij in de eerste instantie, The Cruel Prince van Holly Black. Dé reden dat ik deze box kocht. Wat lijkt mij dit een geweldig boek om te lezen! Wel jammer dat, als dit boek uit is, we een HEEL JAAR moeten wachten tot deel 2! En zelfs nog 2 jaar tot deel 3. Maar ik ga zeker genieten van dit boek. Hij staat ver bovenaan op mijn TBR lijst. Ik ben benieuwd!!!
M: En dan de reden waarom ik deze box heb gekocht. Het boek van Holly black – Cruel Prince. Dit leek me zo’n leuk boek en kon niet wachten dat die uitkwam. Ik hou van alles wat met Fae te maken heeft en wil ook alle boeken daarover lezen.. Heb jij nog een tip voor me?

20180126_150416
D: Deze fan art van Prince Cardan is erg mooi, gemaakt door Merwild. En super leuk dat Holly Black de moeite heeft genomen om er een brief bij te schrijven. Van haar had ik nog geen handtekening, en nu heb ik er meteen 2! Ik ben blij. (:
M: Wauw! Ik vind de art van Prince Carden prachtig.  Wel vond ik het jammer dat het boek niet gesigneerd was en dat we een losblaadje hebben gekregen. Ik raak zoiets namelijk altijd kwijt.. hoe zuinig ik er ook op ben. Zo leuk om een mooie brief te ontvangen van de schrijfster. Ik probeer deze in het boek te bewaren samen met de handtekeningenkaart.

IMG-20180126-WA0021
D: Ik ben zo enorm blij met deze box! Dit is mijn eerste fairyloot, en zeker niet de laatste! Ik had deze box puur voor het boek gekocht, alle extra’s waren mooi meegenomen. Maar ik had dit niet verwacht: een te gekke box! Het mooiste (op het boek na ofcourse) vind ik het kussensloop. Ik wist dat er een kussensloop in zou zitten, maar had nooit durven gokken welke erin zou zitten. Ik heb al een paar kussenslopen van ome Alie gekocht, maar nu kan ik echt wel zien dat er een enorm verschil in kwaliteit zit. Dit kussen is aan 2 kanten bedrukt en voelt heel anders aan. De magneetjes zijn ook echt super leuk. Net zoals eigenlijk alles in deze box. Het enige waar ik iets minder mee heb is het kleurboekje, maar dat maakt niets uit. Want als ik zie wat er nog meer in zit kan ik niet meer zijn dan enorm tevreden!!
M: Deze box kan ik met een woord omschrijven AWESOMMEEE!!! Ik ben er zo blij mee en dit wordt zeker niet de laatste fairyloot die ik bestel. Het boek is geweldig en ik kan niet wachten om er in te beginnen. Tevens zijn de goodies allemaal zo secuur uitgezocht en van zo’n goede kwaliteit dat ik niet anders dan tevreden kan zijn. Sommige passen beter bij mij dan andere maar over het geheel is het een perfecte doos en zeker de mooiste boekbox die ik ooit heb gehad! Mijn favoriete goodie in deze box is eigenlijk iets heel kleins en simpel en dat is de fanart van Aelin en Rowan. Ik vind deze 2 karakters uit ToG geweldig, en je kan me hier heel blij mee maken! Natuurlijk is de kussen gewoon de Eyecatcher van deze box, en van zeer goede kwaliteit. Het kleurboek is een goede reminder dat ik een andere hobby moet overwegen.

Wij zijn benieuwd… Wat vonden jullie van de box?

Liefs,
Denise & Manuela.

Advertenties

6 gedachten over “Duo Unboxing – januari Fairyloot”

      1. Nee ik ben er nog niet in begonnen. Was een beetje een impulsieve aankoop (overgekocht van iemand anders). Hoop eigenlijk dat ik Hazelwoud komende week binnenkrijg. Daar kijk ik al zo lang naar uit ❤

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s