Winactie

Maak kans op Christine Charliers boeken!!

Het is weer tijd voor een leuke winactie maar deze heeft een twist! Samen met zes andere blogs organiseren wij een “Kans” winactie. Wat houd dit in?

Op iedere deelnemende blog zal vanaf vandaag een wedstrijd online staan met zijn eigen voorwaarden. JE MAG BIJ ELKE BLOG MEEDOEN VOOR MEER KANS! Wij als Bloggers sturen onze favoriete inzending naar Christine Charliers, die gaan dan allemaal in de hoge hoed en zij trekt een winnaar! Je hebt, als je met meerdere blogs meedoet, meer kans. Wij weten van elkaar niet wie de “blogfavoriet” is, het is dus mogelijk dat je vaker in de hoed zit! De winactie loopt tot 10 februari 2018, 19.00 uur!

De deelnemende blogs zijn :
Lookiebooks
Ikhouvanhorrorfantasyenspanning
miekewijnantsrecenseert
graaglezen
Thrillersandmore
Mustreadsornot

Wij herhalen: Ieder blog heeft een eigen wedstrijd! Doe aan allen mee om meer kans te maken!!

Wat kan je winnen? Christine Charliers is zo vrijgevig geweest om niet alleen deel 1 van haar populaire trilogie beschikbaar te stellen.. maar ook deel 2. Je wint dus beide delen!! Hoe gaaf is dat?!

FB_IMG_1516910597915

De boeken worden verzonden met ups of DPD en moeten afgehaald worden bij een afhaalpunt cq postpunt. Mocht je de winnaar zijn wordt er gevraagd naar welk postpunt in jou buurt de boeken verzonden mogen worden!

Screenshot_20180110-204230

In ban van de wolf

De veertienjarige Esther woont in een saai dorpje in de Pyreneeën en leidt een doodnormaal leven. Ze heeft een bijbaantje in de supermarkt, helpt haar moeder in het huishouden en wil met haar vriendinnen naar een feestje. Maar aan dat zorgeloze leventje komt een einde … Op een avond, als Esther alleen thuis is, dringen drie mannen het huis binnen en vallen haar aan. Ze spuiten een vreemde vloeistof in haar nek en bedreigen haar. Voor Esther weet wat er gebeurt, zijn ze weer verdwenen. De volgende dag is alles anders. Esthers lichaam lijkt niet meer hetzelfde. Ze wordt sterker en sneller, en haar zintuigen zijn hypergevoelig – maar ze is niet veilig. De drie mannen maken jacht op haar … Wat willen ze in hemelsnaam?

Een meeslepend en spannend verhaal met scherpe tanden en wilde haren, dat je zal laten huilen naar de maan. Voor lezers vanaf 14 jaar.

Jacht op het antiserum

Esther worstelt steeds meer met haar wolveneigenschappen. Samen met Jonathan wil ze zo snel mogelijk een antiserum te pakken krijgen. Vooral op school heeft Esther het moeilijk, waar pestkop Sandra haar voortdurend in het nauw drijft. Maar soms komen haar wolvendriften ook goed van pas, bijvoorbeeld wanneer ze haar vriendin Milla wil redden of wanneer ze op onderzoek uitgaat bij het louche bedrijf Crustonic. En dan ontdekken Esther en Jonathan waar Alexander is gebleven, de enige die een antiserum kan maken …

Het tweede deel van de meeslepende trilogie. Een boek dat de wolf in je doet ontwaken, om het vervolgens in zijn geheel te verslinden. Voor lezers vanaf 14 jaar.

Screenshot_20180110-204230

Wat moet je doen om kans te maken op onze blog?

 • Like en volg onze blog Diamondpages op Facebook.
 • Like de winactie op Facebook en deel deze openbaar (tag ons erin)
 • Reageer onder onze winactie op de volgende vraag:Als jij mocht kiezen welke (dier)serum jij ingespoten zou krijgen. Van welk dier zou dat zijn en waarom zou je hierin willen shiften?
  En!
  Zou jij als er een antiserum beschikbaar zou zijn deze innemen om weer normaal te worden? 
 • Voor meer kans op onze blog : Tag je vrienden in de winactie en nodig je vrienden uit om de pagina te liken.

 

Op 10 februari na 19.00 uur wordt de naam van onze favoriete inzending bekend gemaakt aan Christine Charliers en zij kiest de uiteindelijke winnaar!!!

Doe dus mee aan meerdere bloggen voor meer kans!!!! Wij wensen iedereen veel geluk en wees creatief met de antwoorden!!

Liefs,
Manuela & Denise

 

Advertenties

4 gedachten over “Maak kans op Christine Charliers boeken!!”

 1. Ik zou het dan graag willen krijgen van een kat! Ze zijn slimmer dan mensen denken en dan heb je uitstekende ogen en als er iemand lastig doet kan je die gewoon aanvallen he. 😛 Ze zijn ook zo sierlijk in het voortbewegen en zijn – meestal – niet zo lomp – wat bij mij wel het geval is. En dan kan ik eindelijk communiceren met mijn kat! Als er een antiserum zou bestaan dan zou ik eerst genieten van het kattenleven en na verloop van tijd terug normaal willen zijn. Waarom? Omdat ik het mens zijn wel zou missen denk ik. Of misschien wel niet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s