Recensies

Recensie – Opal (LUX 3)

Titel: Opal
Auteur: Jennifer L. Armentrout
Uitgeverij: Entangled Publishing, LLC
Aantal pagina’s: 452
Jaartal: 2012
ISBN: 9781620610091
Genre: Young adult
Taal: Engels
Oordeel: 4 diamantjes

weerLUX 3

No one is like Daemon Black.
When he set out to prove his feelings for me, he wasn’t fooling around. Doubting him isn’t something I’ll do again, and now that we’ve made it through the rough patches, well…There’s a lot of spontaneous combustion going on.
But even he can’t protect his family from the danger of trying to free those they love.
After everything, I’m no longer the same Katy. I’m different…And I’m not sure what that will mean in the end. When each step we take in discovering the truth puts us in the path of the secret organization responsible for torturing and testing hybrids, the more I realize there is no end to what I’m capable. The death of someone close still lingers, help comes from the most unlikely source, and friends will become the deadliest of enemies, but we won’t turn back. Even if the outcome will shatter our worlds forever.
Together we’re stronger…and they know it.
weer

Het is Katy en Daemon gelukt om Dawson vrij te krijgen. Maar Dawson lijkt niet zo te zijn zoals hij vroeger was, plus hij is op een missie waarbij hij kan omkomen: Beth terug halen. Om Dawson een beetje rustig te krijgen beloofd Katy hem dat zij zullen helpen om Beth terug te krijgen. De relatie tussen Dee en Katy is gebroken, vrienden worden vermist, er is iemand dood gegaan maar de wereld stopt niet met draaien. Katy en Daemon zullen iets moeten verzinnen om Dawson te helpen, zodat zij Beth veilig thuis kunnen krijgen. Maar is Beth nog wel haar oude zelf? En dan is er nog Blake. Kunnen ze hem vertrouwen? Of zal hij hen weer verraden. Hij lijkt goede bedoelingen te hebben, het terughalen van Chris. Hij weet waar ze Beth en Chris vasthouden, en Katy en Daemon moeten op hem vertrouwen als de Beth terug willen krijgen.

Na Onyx uit te hebben gelezen ben ik meteen verder gegaan met Opal. En ik kon niet stoppen met lezen. Wat een geweldig boek was ook dit boek weer. De relatie tussen Katy en Daemon is in dit boek ook weer geweldig om te lezen. Je kunt helemaal weg zwijmelen bij de momentjes die zij samen hebben. Er zijn grapjes waarbij ik echt moest lachen, en Daemon was natuurlijk gewoon weer Daemon. Ik heb zeker een bookcrush ontwikkeld voor hem!!

Ook heeft het boek de juiste spanning, afgewisseld met leuke momenten. Op een bepaald moment werd het zo spannend dat ik als een razende door het boek heen vloog, ik was helemaal hooked. En toen kwam het einde in zicht.. Het einde had ik dan wel weer voorspeld. De kans dat de missie goed ging was gewoon enorm klein. En ik had ook gewoon verwacht dat iemand zou worden gepakt. De keuze lag tussen Daemon en Katy. Maar wie hen zou verraden had ik ook aangezien kunnen hebben, maar toch was ik een klein beetje verbaasd naar de uitkomst.

Ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren in Origin! Aangezien Opal eindigt met een enorme cliffhanger. Wat ben ik blij dat ik niet hoef te wachten en meteen kan doorlezen!! Zoveel vragen die antwoorden nodig hebben, ik lees heel snel verder om daar achter te gaan komen 🙂

Dit boek krijg van mij 4 diamantjes vanwege het voorspelbare einde.

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s