Recensies

Recensie – Opposition (LUX 5)

Titel:  Opposition
Auteur: Jennifer L. Armentrout
Uitgeverij: Entangled Publishing, LLC
Aantal pagina’s: 533
Jaartal: 2014
ISBN: 9781622662647
Genre: Young Adult
Oordeel: 5 diamantjes

weer
LUX 5
Katy knows the world changed the night the Luxen came.
She can’t believe Daemon welcomed his race or stood by as his kind threatened to obliterate every last human and hybrid on Earth. But the lines between good and bad have blurred, and love has become an emotion that could destroy her—could destroy them all.
Daemon will do anything to save those he loves, even if it means betrayal.
They must team with an unlikely enemy if there is any chance of surviving the invasion. But when it quickly becomes impossible to tell friend from foe, and the world is crumbling around them, they may lose everything— even what they cherish most—to ensure the survival of their friends…and mankind.
War has come to Earth. And no matter the outcome, the future will never be the same for those left standing..
weer
Na de enorme cliffhanger van Origin gaat Opposition verder met het verdwijnen van Daemon, Dawson en Dee. Katy is achter gebleven met Archer, Luc en Beth in het huis van Luc. De Luxen die plotseling opdoken lijken zich koest te houden. Maar als Katy en Archer een trip naar de winkel maken verschijnen de Luxen, en ze hebben kwade bedoelingen. Katy word meegenomen door Dawson en Deamon, en die lijken te zijn veranderd. Maar de persoon die nog het meest is veranderd is Dee. Katy moet zich een weg banen door deze nieuwe wereld, wat zijn de Luxen van plan, en hoe kunnen ze hen stoppen?

Het is officieel. Ik heb er een nieuwe favoriete serie bij. Wat een super leuke serie was dit. En dan dit laatste boek.. Zoveel dingen die gebeuren, zoveel spannende momenten! Ik vond het echt heel leuk. Dit boek is zowel het begin als het einde van de LUX serie. De wereld waarin dit boek zich afspeelt gaat enorm veranderen.

Het was leuk om zowel vanuit het standpunt van Katy als Daemon te lezen. Zoals het geval was in Origin. Ik zou eeuwen kunnen doorkletsen met redenen waarom Daemon zo geweldig is. Ik heb een nieuwe bookcrush, wat een geweldig persoon is hij, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Hij heeft zich zo goed ontwikkeld, net zoals de rest van de karakters.

Opposition is een geweldige afsluiting van de LUX serie. Er zat veel spanning in, wat werd afgewisseld met the right amount of romantiek.

Hoewel ik het jammer vind dat dit boek het einde was van deze wereld waarin Luxen bestaan, was ik wel blij met het epiloog. Je komt te weten hoe het met iedereen gaat, en waar ze staan in het leven. Wat ik persoonlijk enorm fijn vind. Een goede afsluiting voor een geweldige serie!

Dit boek krijgt van mij 5 diamantjes. En ik raad iedereen aan om het te lezen! Ik hoop dat jullie net zoals mij enorm gaan genieten van deze serie.

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s