Unboxing

Duo Unboxing – januari Celebrate Books

Het is weer tijd voor de unboxing van de Celebrate Books box. Lees gauw verder om te zien wat er allemaal in de box zat en wat wij ervan vinden.

We beginnen met de art op de spoilerkaart:
spoilerkaart
D: Ik vind het leuk dat de spoiler kaart nu groot is, in de vorige boxen waren deze klein. En de art die erop staat vind ik ook leuk.
M: Het idee van deze spoilerkaart is, denk ik, afgekeken van de boxen van fairyloot die in plaats van een quote card zo’n kaart hebben.  Ik ben erg blij dat celebrate books dit nu ook doen!

Het promotiemateriaal: de Best of YA magazine, deurhanger van Iskari (gesigneerd), boekenleggers van voorlopers, de edele & een speciaal voor CB ontworpen boekenlegger van Mara Li:
20180202_160322.jpg
D: Voor iemand met een verzameling aan boekenleggers heb ik, op 2 na, alle boekenleggers al in bezit. De deurhanger van Iskari en boekenlegger de gave van de selkie heb ik nog niet. Het leuke aan die van Iskari is dat hij gesigneerd is.
M: Het eerste waar ik aan denk is … Zoveeeeel promotie materiaal. Begrijp me niet verkeerd, ik spaar boekenleggers en hier ben ik erg blij mee. Het leukste vond ik de deurhanger (ookal zou ik niet weten wat ik er nou eigenlijk mee moet doen)

En dan de goodies, de pin is van Fable & Black, Emmy van Ruijven ontwierp de noteblock, en de art op de magneet is van Taratjah:
20180202_160236
D: Alweer een noteblock. CB heeft echt iets met noteblocks geloof ik. Ik vind het leuk dat ie van ACOMAF is maar ik heb dus niks met noteblocks. Dit gebruik ik niet. De magneet vind ik wel heel leuk! De art van Taratjah is gewoon echt heel mooi. De pin is ook iets wat ik eigenlijk niet ga gebruiken. Al met al vind ik de goodies teleurstellend.
M: Ondanks dat de blocknote van een van mijn favoriete fandoms is, ben ik erg teleurgesteld door deze goodie. Alweer een notitieblok op de grote stapel die ik met al die boxen heb opgespaard. De pin is mooi ontworpen en van goede kwaliteit net als het magneetje. Het is alleen jammer dat ik deze goodies nooit zal gebruiken.  Ik had de print van manon (ToG) liever op iets anders gezien vooral omdat ik geen magneten gebruik ivm met mijn vaders icd kastje.

Het kwartetspel:
20180202_160310
D: Dit jaar gaat Celebrate Books dus elke maand een kwartetspel toevoegen aan hun maandelijkse boxen. Helaas is dit niet buiten een box te koop, wat kloten is als je een maand overslaat omdat de boeken niet je ding zijn… Maar goed, leuk dat het erbij zit, had voor mij niet gehoeven.
M: Hier heb ik erg naar uit gekeken. Celebrate Books had al eerder bekend gemaakt om deze kwartet kaarten te maken en ik was super benieuwd. Ze zijn van super kwaliteit en erg mooi ontworpen! Het is alleen jammer dat je ze niet los kan kopen want niet iedere maand is de box in jou thema of wegens extra kosten haalbaar.

Het extra boek:
20180202_160216
D: Oké ik had een enorm baalmoment met dit extra boek. Vorige week was ik in de Bruna, lag dit boek met de oude cover voor de helft van de prijs. Ik blij, goedkoop boek weten te scoren. ZIT HET GEWOON NOG EEN KEER IN DEZE BOX!!! Zucht, heb ik weer. Ondanks dat lijkt het boek mij wel heel leuk. Alleen heb ik nu dus 2 versies.
M: Een extra boek!!!! Je maakt mij altijd blij met boeken. Dit boek stond al op mijn verlanglijstje toen ik een app kreeg van Denise met haar nieuwe Parel. Helaas voor haar zat het zelfde boek in deze box.. Maar wel fijn voor mij 😁

Het hoofdboek en de handtekeningenkaart:
20180202_160252
D: Om het boek ging mij het bij deze box, oké en misschien omdat er 2 boeken in zaten. Fijn dat er weer eens een handtekeningenkaart is met een echte handtekening! Dat heb ik echt gemist met de laatste paar boxen van Celebrate Books.
M: Wauw! Zo blij met dit boek!  Hij heeft zo’n mooie duskjacket  en ik ben blij dat het boek zelf gewoon blauw is. Zo kan iedereen zelf kiezen of ze een drukke cover willen of niet.  Ik vind het stiekem allebei leuk dus ga veel wisselen😍. Tevens had ik even een happy momentje toen ik de prachtige quote card in mijn handen kreeg, met handtekening!!!!! Eindelijk weer een echte handtekening!

Overall:
20180202_160930
D: Ja.. wat moet ik hiervan zeggen. Ik had een klein (groot) baalmomentje met deze box. Ik snap natuurlijk dat met 2 boeken in deze box er minder overblijft voor goodies. De goodies die erin zitten zijn leuk, maar nutteloos voor mij. Leuk dat ze veel promo materiaal erbij hebben gedaan. Dat vult de box toch weer enigszins aan. En dan het groot baalmomentje dat ik had met het 2e boek, die ik nu dus dubbel heb. Dat maakt de box voor mij weer een stuk minder, maar ik kan mij voorstellen dat Celebrate Books heel veel mensen wél blij hebben gemaakt met dit extra boek. Helaas voor mij was dit één van de minder geslaagde boxen.. En ik twijfel of ik nog wel vaker ga bestellen, nu ik één keer FairlyLoot heb gehad ben ik toch daar enthousiaster over. Ik heb de box van februari en de losse goodies van de Touching Juliette box nog gekocht, en ik hoop zo erg dat die mijn geld wel waard gaan zijn.
M: Toen ik alles had uitgepakt was ik even stil. Niet het goede variant van stil zijn helaas. Ik begrijp dat als je 2 boeken in een box hebt zitten dat er niet veel budget overblijft voor de goodies maar de goodies die erin zaten waren niet echt gebasseerd op het boek en/of waren net niet geschikt voor mij. Aangezien ik al veel heb en rekening moet houden met teveel magnetische spullen. Ik had liever wat meer sprookjesachtige goodies gezien. Ben ik een zeur??? JA! en ik weet dat ik dat ben. Ik heb februari en maart boxen niet gekocht en ben benieuwd hoe Denise deze gaat vinden. Misschien ben ik wel te verwend door fairyloot (dat weet ik wel zeker). Mijn tip aan Celebrate Books is om meer diversiteit in goodies te creëren. Ze vallen vaak in herhaling zoals noteblocks en magneten (misschien valt het mij meer op omdat ik daar rekening mee moet houden) ! Wel wil ik even zeggen dat Willemijn en Sandra twee hele lieve meiden zijn die super hun best doen! Als je vragen hebt kan je altijd bij hun terecht en ze zoeken altijd de mooiste fanarts en de leukste boeken van die maand!

Liefs,
Denise & Manuela.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s