Unboxing

Unboxing – februari Celebrate Books

Daar was hij weer. De Celebrate Books box. En wat was dit alweer een teleurstelling. Sorry Celebrate Books, maar ik laat toch echt mijn ongezouten mening hierover horen.

De spoiler kaart & sticker:
20180211_161247.jpg
De art die elke maand verschijnt bij de Celebrate Books boxen vind ik altijd prachtig, ook van deze maand is de art weer leuk. Maar waarom er nou een sticker ervan bij zit? Wat moet ik ermee.. Ze hadden dat geld beter kunnen uitgeven voor iets anders.

De goodies:
20180211_160043
Ik begin met het notitieboekje. Alweer een notitieboekje… Serieus, er is zoveel wat je in die boxen kan stoppen, en dan kiezen ze alweer voor een notitieboekje.. Ik baal hier gewoon van. Ik heb er nu al een stuk of 6/7 die uit de CB boxen komen. Tijd voor iets anders dan altijd notitieboekjes.
20180210_130813
Hiervan heb ik gehoord dat de fles van de action komt, wat prima is voor mij. Met een leuke opdruk die bij het lezen past. Dit is de enige goodie die ik ook echt ga gebruiken. In de zomer that is. Een keer iets anders, wat we nog niet hebben gezien in de boxen.
20180210_130631
Ik heb echt niks met leeslintjes, en moet zeggen dat ik het gewoon vervelend vind om ze te gebruiken. Dus deze gaat voor de sier in mijn boekenkast staan. Wel leuk dat het goed past bij het boek dat in deze box zat.

Het maandelijkse kwartetspel:
20180211_160101
Leuk om te sparen, minder leuk om te sparen als je niet elke maand een box koopt. Zo weet ik dat ik die van maart al ga missen. Wel jammer vind ik is de art die erop staat. Sorry, maar ik vind het geen leuke art. Waarom lijkt het alsof ze allemaal scheel kijken?

Het boek:
20180211_161208
Ook in deze box wist ik welk boek erin zat. Ik had goed gegokt. Het lijkt me echt een super leuk boek! En ik kan niet wachten om het te laten signeren op het YALfest!
20180211_161223
Ook hierbij zat weer een handtekening kaart. Helaas zonder handtekening, maar wel met een geschreven brief erbij.

Overall:
20180211_161526
Een teleurstelling. Dat is het juiste gevoel voor mij bij deze box. Ik heb, op de drinkfles na, totaal niks met de goodies. En het feit dat er alweer een notitieboekje in zit.. Ik zit er serieus over na te denken om geen boxen meer te kopen bij Celebrate Books. Alleen als ik echt zeker weet welk boek erin zit, want 10 euro meer plus goodies is wel fijn. Maar van de andere kant: 10 euro meer en goodies waarvan niks je ding is, is dan wel weer duur. (Wat dus bij deze box is gebeurd.) Ik hak die knoop pas echt door als ik weer een box krijg waarvan ik diep teleurgesteld ben. Ik snap dat ze niet iedereen blij kunnen maken, maar kom op, bedenk iets nieuws! (Zoals de drinkfles!)
Ik heb nog de Touching Juliette goodies box besteld, en ik hoop heel erg dat daar geen notitieboekje bij zit. Ik hoop maar dat Celebrate Books luistert naar de feedback die ze krijgen, en ik raad ze dan ook echt aan om meer diversiteit te creëren. Want ik krijg het gevoel dat ik bij elke box enorm zeur over de inhoud. Maar goed, zij kunnen niet meer doen dan hun best. Sorry als ik nu cru overkom, maar zoals ik al aangaf, ik geef mijn ongezouten mening ;). Gelukkig zijn er mensen die wel blij zijn met hun box!

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s