Posts

Mijn favoriete boekenplanken.

Iedereen heeft wel iets waar hij of zij helemaal gek op is. Bij mij zijn dat goodies, en dan vooral goodies van mijn favoriete boekenseries: Harry Potter, The Mortal Instruments, Throne of Glass & A Court Of Thorns and Roses. Ik ben dol op dingen als kaarsen en fanart. En dan vooral dat laatste. Ik ga jullie laten zien hoe ik mijn planken heb ingericht van mijn favoriete series.

Ik begin met mijn favoriete serie die echt bovenaan staat: Throne of Glass van Sarah j Maas. Ik heb veel verschillende goodies die bij deze fandom horen: kussenslopen, fanart, een potlood. Ik mis eigenlijk alleen nog een kaars die ik erbij neer kan zetten. (Suggesties zijn zeer welkom). Mijn plank ziet er momenteel zo uit:
throne of glass plank.jpg
Ik mis nog een aantal boeken van de hardcover versie, maar die komen geleidelijk aan in mijn bezit. Er zijn maar weinig boeken die ik in zowel Engels als Nederlands wil en dit is er zeker één van! De ingelijste fan art komt van Fairyloot. De liggende foto’s heb ik allemaal van pinterest geplukt, en ik ben er super blij mee!

Ik heb een gecombineerde fanart muur van zowel Throne of Glass als ACOTAR. Deze is nog niet helemaal klaar, ik heb nog 2 fan art foto’s waarbij ik nog een fotolijstje moet zien te scoren. Die komen naast de bovenste foto te hangen. Toch ben ik helemaal verliefd op de fan art die ik al wél in de lijst heb zitten. (Foto’s zien er in het echt scherp uit, waarom ze nu onscherp eruit zien?? Geen idee.)
Fan art muur

Dat brengt mij bij mijn 2e favoriete serie: A Court of Thorns and Roses van Sarah j Maas. Hier heb ik meer goodies van dan van Throne of Glass, dankzij de box die Celebrate Books heeft samengesteld toen het laatste deel van de Nederlandse versie hiervan uitkwam. De fanart komt van pinterest (met dank aan Manuela) en de magnetische boekenleggers zaten in de Fairyloot van januari. De rest komt van Celebrate Books.
hof-van-plank.jpg

En dan de Mortal Instruments wereld van Cassandra Clare. Ik mis helaas nog het 2e deel van The Dark Artifices, maar die komt snel genoeg mijn kant op. Van de mortal Instruments zijn veel kettingen te vinden op Alie-express, en die heb ik dan ook gekocht. Het tegeltje komt van Celebrate Books, en ik ben er super blij mee! Fanart heb ik gekregen van Manuela, en het boekje met postcards heb ik ooit van marktplaats geplukt. De film ligt er ook bij, ondanks dat ik hem ver vond afwijken van het boek, vond ik de film wel vermakelijk om te kijken. Je moet hem alleen niet teveel gaan vergelijken.
Mortal instruments plank

Van Harry Potter heb ik de meeste goodies verzameld. Ze staan niet allemaal op de plank, want dat kan ik gewoon niet kwijt. Ik heb bijna alles van Alie-express gehaald. Ik heb kettingen, fan art, de hogwarts letter, boekenleggers, posters, en nog veel meer. Al met al ben ik gewoon een echte potter head. *Gryffindor!!!* Het meest belangrijke wat ik bezit is de Marauder’s map. Die moet ik alleen nog zien in te lijsten.
Harry Potter plank.jpg

Ik heb nog een Fairyloot plank die in de maak is. Maar aangezien ik nog maar 1 box heb gehad is die nog behoorlijk leeg. Uiteraard komt daar niet alles van de boxen op te staan, maar wel de meest leuke dingen die ik heb ontvangen.

Dit zijn echt mijn meest gekoesterde planken die in mijn boekenkasten staan. Her en der staan nog meer goodies die ik bij elkaar heb gespaard, maar deze planken zie ik toch wel het liefst. Als iemand nog suggesties heeft voor leuke sites waar je boeken goodies kunt scoren, dan ben je zeer welkom om die te verklappen!

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s