Unboxing

Unboxing – BOOX – Februari

Martina had weer de BOOX binnen gekregen, maar deze is iets anders dan de rest. Hierin zit namelijk een ander boek! Zoals veel van jullie waarschijnlijk al weten had BOOX hetzelfde boek als Celebrate Books gekozen voor februari. Nu heeft BOOX het boek veranderd, maar Martina wou toch graag het oude boek! En die heeft ze dus gekregen. De goodies zijn wel hetzelfde. Benieuwd wat erin zit? Lees dan snel verder!

received_2144504962355085
Zoals elke maand is er deze maand een spoilerkaart. Ik moet zeggen dat BOOX de boxen elke maand weer leuk inpakken!

received_2144504989021749
Wat een gave art kaart is dit! De kaart is ontworpen door Vanessa Gerrits, beter bekend als auteur van de vleugels trilogie. Ik vind hem echt heel gaaf!

Maandelijke feb boekenlegger
En dan hebben we weer de maandelijkse boekenlegger. Super leuk dat ze het thema voor valentijn hebben gebruikt, ook al zou het ook leuk zijn geweest als de boekenlegger meer bij de box paste, en er dus een circus thema was gebruikt.

received_2144505189021729
Deze boekenlegger vind ik echt heel erg gaaf! Hij is gemaakt door Till & Dill.

received_2144505035688411
Romemadecandles heeft de kaarsen in de box gemaakt, hij ruikt naar vanille, en past super goed bij het thema van de box!

received_2144505065688408
Badzout! Leuk als je een bad hebt, maar minder als je geen bad hebt. Dit vind ik altijd van die goodies die een enorme gok zijn. Mensen met een bad maak je blij, mensen zonder bad (zoals ik) wat minder. Maar super dat het bij het thema past! En er zijn verschillende verspreid over de boxen. Zo kan de bovenstaande erin zitten, maar ook een gele badzout met caraval. (Ik gok dat er 2 in kunnen zitten, helaas staat het niet op de spoilerkaart.) Het is gemaakt door Oriandle.

IMG-20180221-WA0005
Deze lippenbalsem is ook door Oriandle gemaakt, en heet caramel popcorn. Ook weer iets wat goed bij het thema past!

Het boek dat Martina in de box kreeg was Hazelwoud van Melissa Albert, maar het boek dat in alle andere boxen zat is Showstopper van Hayley Barker. Dit is dus de orginele BOOX box:
IMG-20180221-WA0008
En deze kreeg Martina:
20180221_115849.jpg
Zoals je ziet zijn alles goodies hetzelfde, maar verschilt alleen het boek. Ik vind het echt super tof dat BOOX het oude boek in de box wou stoppen, dat laat alweer zien dat ze super omgaan met hun klanten! Ik vind deze box in elk geval super leuk! Alles past echt super goed bij elkaar en er is echt een thema! Vergeleken met de vorige box heeft BOOX een enorme sprong vooruit gemaakt, echt heel gaaf!

Liefs,
Denise.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s