Unboxing

Unboxing – februari Fairyloot (gastrecensie)

Als gast recensent hebben we deze maand Kelly Verbunt gevraagd om voor ons de Fairyloot te unboxen! Indien ze dit leuk vindt zal je meer van haar horen.
line-clipart-separator-18

Mijn allereerste fairyloot box! De box van februari. Ik heb de box een tijdje terug besteld met het idee: “Laat ik een keer zo’n box bestellen.” en wat was ik er blij mee dat ik dat gedaan heb. Ondanks dat ik na het bestellen erachter kwam dat er mogelijk hetzelfde boek in zou kunnen zitten als in de CB januari box ben ik zeer tevreden. Ik ben ook erg blij dat ik na alle stress ook de maart box te pakken heb!

Als je in de box kijkt, zie je dat die aardig gevuld is en je ziet paarse snippertjes. Paars is echt mijn favoriete kleur. De grote kaart is de kaart met de spoilers plus ze hebben daar een boekenleggertje van gemaakt erg leuk om erbij te hebben maar die leg ik even weg.

Het volgende wat je ziet is een mok. Je kan niet genoeg leuke mokken hebben vind ik zelf en wat een plaatje! Hartstikke mooi ontwerp door Aunjuli art. Altijd handig voor de thee of in mijn geval warme chocolade melk! Het doet me ook denken aan hans en grietje, hahaha.

Het volgende in de box zijn deze sokken, ook in de kleur paars en in het thema van hans en grietje. Er staat een huis en een muts op. Het is one-size dus gelukkig passen ze me hahaha. Die kan mooi bij de rest van me sokken. Beetje kinderlijke sokken mag je wel hebben vind ik!

Dan zat er ook nog badzout in, super leuk alleen heb jammer genoeg geen bad. Een minpunt maar goed. Fairyloot kon ook niet weten dat ik geen bad heb. Gaat een keer lekker in de koffer om mee te nemen naar vakantie!

Waar ik me altijd aan erger met boekenleggers zijn dat ze slap zijn of de puntjes zijn omgebogen en noem maar op. Bij deze kan dat dus niet! hij is van hout en hartstikke stevig! Met een leuke print van roodkapje. Gemaakt door Ink and Wonder.

Daarna zat er ook nog een kaars in. Hij ruikt hartstikke lekker, alleen de kleur van de kaars vind ik weer ietsjes minder. Heb ook geen idee waar de kaars naar ruikt.

Zoals ik al vermoedde zat The Hazel Wood er in. Het is een mooie hardcover, met een brief van de schrijfster en in het boek zit nog een handtekening.

Over het algemeen kan ik alleen maar tevreden zijn! De box was goed gevuld en er zaten leuke spullen in. Ik ben er erg blij mee en ik wacht met spanning op de maart box!

Liefs,
Kelly

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s