Posts

Bookhaul februari

Ik ben deze maand nogal losgeslagen met boeken kopen als ik mijn eigen stapel zo zie. Terwijl ik vorige maand mezelf een koop stop had opgelegd, niet helemaal gelukt zoals jullie kunnen zien. Maar goed, een paar van deze pareltjes kon ik dan ook heel goedkoop krijgen, en dan moet je gewoon… Officieel is februari nog niet voorbij, maar omdat het de laatste dag is van deze maand en ik geen boeken meer verwacht laat ik jullie mijn enorme stapel met boeken zien:

20180228_144112.jpg

Jup… Ik heb een boeken verslaving probleem…

Ik moet zeggen dat ik behoorlijk veel geluk heb gehad bij de kringloop deze maand. De gehele linkse stapel zijn boeken die ik bij verschillende kringlopen heb gescoord!

De middelste stapel zijn tweedehandse boeken die ik via Facebook heb gescoord, donker getij heb ik geruild.

En de rechtse stapel zijn nieuwe boeken. De onderste drie komen van boekenkraam, toren van dageraad was een pre-order die ik al in december heb geplaatst, de drie daar boven zijn boeken van de action, en de bovenste twee komen van Celebrate Books (ja ik tel Hazelwoud mee want die kreeg ik in februari in plaats van januari).

Al met al dus een flinke stapel(s) met boeken! Ondanks mijn (niet zo) strenge toespraak in januari dat ik niet zoveel mocht kopen, heb ik toch enorm wat gekocht. Maar ik ben er enorm blij mee! Mijn TBR groeit alleen wel enorm snel.

Ik ga toch wel echt mijn best doen om in maart iets minder te kopen.

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s