Posts

Top 5: Boekenbox goodies

Ik ben dol op boekenboxen, en elke keer als ik er weer 1 bestel kan ik niet wachten om hem uit te pakken! Ik denk dan ook altijd na over welke dingen erin kunnen zitten. Soms is een boekenbox een teleurstelling, en soms is het iets geweldigs. Iedereen heeft weer zijn eigen ideeën wat er in een boekenbox mag zitten. Maar vandaag laat ik jullie zien wat ik graag zie in een boekenbox!
weer
Nummer 5: Totebags
Een mens kan niet genoeg totebags hebben, dat is ook mijn reden dat ik er zoveel heb. Elke keer als ik zie dat er een totebag in een box komt ben ik helemaal happy!
20180321_121202

Nummer 4: Een kaars
Ik hou van kaarsen: geurkaarsen of niet, een box met een kaars erin maakt mij heel blij! Maar dan natuurlijk wel een kaars die erbij past!
20180321_120751

Nummer 3: Boekenleggers
Zoals velen van jullie waarschijnlijk al weten ben ik een boekenleggers verzamelaar. Ik vind het dan ook altijd erg tof om boekenleggers in een box te vinden, zowel promotiemateriaal als zelf ontworpen boekenleggers of magnetische boekenleggers.
20180321_115314

Nummer 2: Fan art
Als ik ergens van hou, dan is het van fan art. Ik vind het altijd zo ontzettend gaaf hoe iemand een bepaald karakter kan tekenen of schilderen! Ik doe dan ook altijd een vreugde dansje als er fan art in een box zit. En nu fairyloot bij elke box die ze maken fan art erin stopt ben ik helemaal blij!
20180321_114851

Nummer 1: Handtekening
Dit is echt een must have in een boekenbox, iets waar ik van baal als het er niet in zit. Want dit hoort er gewoon in te zitten! Daarom ben ik zo blij met Fairyloot, daarbij zit in elke box een handtekening. Ik heb er nog veel om te sparen!
20180321_115854
weer

Wat zie jij graag in een boekenbox? Laat het mij vooral weten!

Liefs,
Denise.

 

Advertenties

2 gedachten over “Top 5: Boekenbox goodies”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s