Unboxing

Boekenswap maart unboxing

Dit is voor mij de tweede keer dat ik mee deed aan een boekenswap. Mijn maatje, aan wie ik het pakket deed, was gelukkig blij met haar pakket! En ik moet zeggen: ik ben zoveel blijer met dit pakket dan de vorige, Miranda heeft alles zo goed uitgezocht! Wat ik allemaal heb gekregen lees je in mijn unboxing!

Ik wil het eerst even hebben over hoe alles was ingepakt, ik vond het echt super leuk! Er is veel moeite in gestopt, dat zag ik meteen!

8

En dan het kaartje, ook super leuk! Het matcht met de dingetjes die op elk cadeautje zat.

9

Ik begon met het openen van het cadeautje waarvan ik dacht dat er een boek in zat, en ik had gelijk! Ik heb niet 1 maar 2 boeken gekregen! Waarvan het extra boek een complete trilogie is! Ik ben super benieuwd naar dat boek. The assassin’s blade stond op mijn wenslijst, en ik ben er super blij mee!!

6

Dit vond ik zo leuk gemaakt, en zo bijpassend, ze liggen al in mijn boekenkast, maar ik ga ze zeker gebruiken op een magneet bord. Super creatief, echt heel leuk!

7

En dan dit.. ik deed echt een vreugdedansje toen ik dit zag, ik vind het zo geweldig!! Hij staat al te pronken op mijn Harry Potter plank, super blij mee!

4

Toevallig zocht ik nog vellum quotes maar ik kon ze dus nergens meer vinden! En zie hier.. ze zaten gewoon in mijn doos! Ik heb al een bullet journal, maar 1 op voorraad is nooit mis. En de stiften zijn ook super handig! De sticky notes ga ik gebruiken om leuke quotes in boeken te markeren, dan kan ik het altijd weer vinden.

5

Super leuk die handtekeningen!!! Ik had ze nog niet! Net zoals de Sylvia Day boekenlegger, weer een nieuwe voor in mijn collectie. Ook de 3D met de beer is super leuk! en de andere 2 kan ik weer gebruiken om te ruilen. Ze zaten in een handig mapje, die ik misschien nog wel ga gebruiken om mijn dubbele boekenleggers in op te bergen (helaas vergeten een foto van te maken).

1

En dan het dingetje waar mijn hond helemaal blij mee is. (Hij kijkt nogal zielig op de foto want hij mocht er alleen maar naar kijken, gemeen ben ik….) Hij is dol op deze staafjes, en als hij blij is ben ik blij!

3.jpg

Al met al ben ik super blij met alles wat ik heb gekregen (en Sem ook!). Ik had bij de vorige keer dat ik mee deed een iets minder pakket, dingen die ik niet kon gebruiken, maar dit maakt zóóóóóóveel goed! Ik ben er echt super blij mee! Bedankt lieve Miranda, je hebt alles perfect uitgezocht!

2

Liefs,
Denise.

Zie hier de boekenswap van Manuela

Advertenties

Een gedachte over “Boekenswap maart unboxing”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s