Boekenswaps

Boekenswap maart – Manuela

Na veel twijfelen heb ik me toch op gegeven voor de boekenswap van Desiree. Het is de eerste keer dat ik aan zoiets groots mee heb gedaan en het pakte geweldig voor mij uit. Ik laat jullie niet langer in spanning en begin met mijn unboxing!

Wat is het spannend! Bij de boekenswap werkt desiree met een opdracht. Heb je aan die fotoopdracht voldaan en een like gekregen mag je de doos openmaken. De opdracht voor deze swap was: Maak een foto van de doos met een kaars. Geurkaars, kleurkaars, bookish kaars, whatever!

Ik herinnerde me dat ik van Jaqueline een prachtige werewolf kaars had gekregen en het leek me leuk om het kado van mijn nieuwe swapmaatje te openen, dankzij iets uit mijn vorige swap. Noem me sentimenteel!

Nadat ik een like kreeg van desiree, ja ik ben een volger van de regels😉. Heb ik meteen de doos geopend en hij zat bomvol met kado’s..

Als eerste viel mijn oog op de kaart! Kijk dan hoe leuk die sticker is. Who am I? Ik had al een voorgevoel wie mijn maatje was, maar bij sommige sneak peaks werd ik in verwarring gebracht en ze had een goede pokerface tot ik het pakketje binnen had. Achteraf hebben we er samen om kunnen lachen en is dat niet het hele punt? Ik laat mijn maatje voor nu nog even een verrassing.

Tijd om uit te pakken!

Het eerste dat ik open maak is meteen een voltreffer! Deze prachtige mok met fandom van Jace Herondale is meteen een favoriet geworden. Ik ben er super blij mee en kreeg werkelijk tranen in mijn ogen. Hoe wist ze dit?

Bij een awesome mok horen prachtige onderzetters! Deze zijn gewoon te cute😍.

20180330_134640219358680.jpg

20180330_13464664674125.jpg

Er werd gevraagd in mijn lijst of ik hou van zelfgemaakte goodies. JJAAA, dat vind ik geweldig. Mijn maatje heeft hier geweldig op ingespeeld om mijn twee favoriete fandoms te schilderen. Deze zijn leuk voor in mijn boekenkast! Dankje😘

Ik zag iets schitteren vanuit mijn ooghoek en zag meteen deze prachtige familie ring van de Herondales. Dankjedankjedankje!!

Oke, hier werd ik een beetje stil van. Voor de mensen die deze movieprob niet kennen: Dit is een ketting gegeven door magnus bane (heksenmeester) aan zijn voormalige geliefde camille (vampier) om haar te beschermen tegen demonische invloeden. Nadat die relatie was gestrand kreeg hij de ketting terug. Na tientallen jaren gaf Magnus deze ketting aan een meisje uit de schaduwjager familie Herondale, die later trouwde met een lightwood waardoor hun achterkleindochter Isabelle Lightwood (Izzy) in bezit kwam van deze ketting. Het bijzondere aan de ketting is dat die aan de achterkant gegraveerd is met amor.

Dat was de boekgeschiedenis van deze ketting maar waarom wordt ik stil van dit kado? Nou omdat ik al heeeel lang opzoek was naar juist deze ketting. Je kan ze vinden op alie hoor ik enkele van jullie zeggen. Ja dat klopt maar niet met een gegraveerde achterkant. Bedankt lieverd dat je zoveel zorg heb gedraagt in dit kadotje. Veel liefde naar jou!

Kussensloop van throne of glass. Dit was het enige kado dat ik al had MAAR ik wilde deze super graag dubbel hebben. Nu heb ik twee identieke kussens op de bank 😍.

Boekenleggers!!! Dit vind ik zoooo leuk! Ik hou van boekenleggers maar ik heb alles al. Mijn collectie kan alleen maar groter worden door fanart boekenleggers en mijn maatje wist dit al! Geweldig zijn deze ❤

Create you own tote bag! Ik ben geïntrigeerd. Creatief ben ik zeker, hopelijk komt er iets geweldigs uit en kan ik jullie het resultaat laten zien. Do what you love planner is geweldig en in mijn favoriete kleur. Roze, daaronder staat de sierdoos waarin alle kadotjes zaten. Super cute en zeker handig om spullen in op te bergen.

Dan zijn we nu aangekomen bij.. het boek! …. uhhh wat krijgen we nou? Niet een, niet twee maar vijf boeken!!

Ik wist niet goed wat me overkwam. Vijf boeken van mijn lijstje heb ik gekregen, ze zijn stuk voor stuk prachtig en ik zie dat mijn swapmaatje er heel veel moeite in heeft gestoken. Ik kan niet wachten om er in te beginnen!! Ik ben er twee dagen later nog gewoon sprakeloos van.

Jullie willen nu vast weten wie me dit fantastische pakket heeft gegeven ?

Mijn maatje was:

Wauw! Ik ben gewoon sprakeloos… vele van jullie weten dat dat heeeeeel hard te bewerkstelligen is maar wauw. Lieve lieve lieve Bianca je bent echt een superwoman. Aan mijn pakket te zien ken je me door en door want wauw… je hebt echt alles maar dan ook alles wat ik leuk vind erin gestopt. Ik had werkelijk tranen in mijn ogen met het open maken van de mok en de verrassingen bleven maar komen.. je hebt zelfs niet 1 .. niet 2 maar 5 boeken van mijn lijstje aan mij gegeven. Dankje is hier niet genoeg maar toch lieverd heel erg bedankt😘. Je bent geweldig en niet alleen door dit pakket maar gewoon als persoon. Bedankt dat je altijd mijn gezeur aanhoord en een vriendin bent geworden.

Liefs, Manuela

Zie Hier denise’s Boekenswap

Advertenties

2 gedachten over “Boekenswap maart – Manuela”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s