Posts

Bookhaul maart

Het is weer zover, de maand maart is over, dus tijd voor een bookhaul! Ik weet nog goed hoe in mijn post van vorige maand stond: “Ik ga toch wel echt mijn best doen om in maart iets minder te kopen.” Nou dat plan is het raam uitgevlogen, zoals je ziet aan mijn enorme stapel. (Ik geef boekenfestijn en de kringloop de schuld).
Hoe dan ook, ik ben wel super blij met al mijn aankopen.

bookhaul maart

Het onderste van de linkse stapel is van de kringloop, de bovenste 4 boeken heb ik via Facebook gekocht. Van deze stapel ben ik het meest benieuwd naar de bovenste 2 boeken.

De middelste stapel zijn nieuwe boeken, de onderste 4 komen van bookdepo, bemind t/m levensbloed en de box van Sara Raasch zijn van Bookspot (voorheen ECI), het boek van Rick Riordan komt van de action, en crimson peak en mijn man komen bij de boekenhandel uit de uitverkoopbakken. State of Sorrow is het boek dat in de fairyloot van maart zat. Deze stapel zijn vooral boeken die een serie compleet maken of aanvullen.

En dan de laatste stapel. De 2 bovenste boeken zijn de boeken die ik heb gekregen in de boekenswap van maart. Alle boeken daaronder heb ik gescoord bij het boekenfestijn in Leeuwarden.

Dat is dus de enorme buit die ik heb aangeschaft deze maand. April word hopelijk wel iets minder, maar met het Yalfest in aantocht ben ik er bang voor dat de stapel toch wel weer groot word.

Wil je meer weten van een bepaalde titel? Vraag gerust!

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s