Recensies

Zwart glas (zwart glas #1)

Titel:  Zwart glas
Auteur: Victoria Quinn
Uitgeverij: Hartwick Publishing Nederland
Aantal pagina’s: 233
Jaartal: 2018
ISBN: 9781386727828
Genre: New Adult
Oordeel: 2 diamantjes
weer
Zwart glas
Ik wachtte aan de bar op een vriend toen het gebeurde.

Toen mijn leven voor altijd veranderde.

De vrouw waar ik mijn hele leven al naar verlangde, liep naar binnen. Schitterend. Perfect. Foutloos.

Ik wist dat ik haar moest hebben.

En aan het eind van de avond, is ze van mij.

Mijn volgende sub.
weer
Als Calloway op een avond in een bar zit, ziet hij Rome. Rome denkt dat hij iemand anders is en slaat hem een paar keer in het gezicht. Hierdoor is Calloway meteen weg van Rome. Hij wil haar hebben, bezitten, haar dominant worden. Maar Rome is vanille, iets wat Calloway eigenlijk niet doet. Kan deze relatie wel stand houden? Calloway zal er veel voor over moeten hebben om Rome te bezitten.

Dit was een boek dat heel leuk is om even tussendoor te lezen. Het leest snel weg en het verhaal is leuk. Toch is het verhaal wel erg simpel, er word niet heel diep ingegaan op de dingen om de hoofdpersonen heen. Zo heeft de vrouwelijke hoofdpersoon alleen maar een broer en een vriendin, de mannelijke hoofdpersoon heeft alleen een broer en een ex. Dat vond ik dus een beetje jammer. Het verhaal is geschreven uit de perspectieven van Calloway en Rome. Wat ik wel leuk vond aan dit boek is dat je het verleden komt te weten van beide hoofdpersonen.

Het einde had ik anders verwacht, het soort fifty shades of grey einde, maar gelukkig was dat niet zo. En dat viel mij mee, aangezien het een voorspelbaar boek is. Het is wel een open einde, waardoor ik wel benieuwd ben hoe het verder gaat.

In de versie die ik kreeg van de uitgeverij stonden een aantal typfouten, 1 of 2 kan gebeuren, maar hierin stonden er wel iets meer. En dat vind ik behoorlijk jammer. Iets dat de uitgeverij snel moet gaan veranderen.

Al met al kan ik dit boek wel aanraden, als je iets simpels wilt lezen. Maar wil je iets met karakteropbouw en wereldopbouw? Dan is dit boek niet iets om aan te raden.

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s