Unboxing

Unboxing: Letters&Lights – SJM candlespecial

Wat was ik aan het balen, dat ik de SJM special van celebrate books niet optijd had gekocht! Gelukkig bracht Emmy van Letters&Lights ook een SJM candle special op de markt dus heb ik me daarmee getroost. Ik hou erg van haar kaarsen dan zou dit wel goed komen, dacht ik, maar is dat ook zo?

Als eerste wil ik zeggen dat Emmy een persoon is waar je alle kanten mee op kan. Waarom ik dit zeg? Nou ik heb drie keer mijn ophaal plek gewijzigd, sorry hiervoor lieverd! Maar ze bleef vrolijk en dat is Emmy.

Unboxing time!!!

Het eerste wat ik zag, toen ik de doos opende, was dat het een goed gevulde box was. De spoilercard was, of course, een eigen ontwerp van Emmy zelf en sprong mee in het oog. Maar die laten we even voor wat het is.

Het tweede item dat ik tegenkwam had ik al een beetje verwacht! Er zou iets gepersonaliseerds in zitten en wat is er dan leuker dan een brief van de nachtheer zelf? Juist, niets! Jammer maar helaas heb ik al een prachtige brief van Rhysand. Dit haalt niet weg dat dit een awesome goodie is voor iemand anders!!

Vele zullen met deze goodie blij zijn maar Emmy weet dat ik er niet van houd en vergeeft me wel als ik zeg dat deze goodie niets voor mij is. Hier maken we iemand anders blij mee!

Als ik zeg dat ik voor deze box niet eens wist wat washi tape was vertel ik de waarheid. Nu ik hem helemaal uitgerold gezien heb moet ik bekennen dat ik hem erg mooi vind! Dit is een eigen ontwerp van Emmy zelf!

Natuurlijk kan een mooie boekenlegger niet ontbreken in deze box. Wederom een eigen ontwerp van Emmy!

De laatste goodie was er eentje waar ik super blij van werd. Een magnetische boekenlegger van Manon uit de glazen troon serie! Ondanks dat ik totaal geen magneten spaar vind ik de fanart van deze artist zo mooi dat ik een uitzondering maak.

Dan komen nu de kaarsen!

Het zijn beide throne of glass kaarsen waar ik erg blij mee ben aangezien je daar weinig van kan vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaars 1: Is fireheart, gebaseerd op Aelin, subtiel van geur en ruikt naar chocola wat wel even wennen is. In mijn versie zit een scheur maar HEE! Dat betekend dat die one of a kind is. Hij gaat voor sier de kast in want zeg nou zelf.. is de art niet prachtig?

Kaars 2: Is fae warrior, gebasseerd op Rowan. Hij ruikt naar dennenbomen en is niet mijn favoriete geur helaas maar dat is geheel persoonlijk. De fanart erop is wel prachtig en gaat voor sier de kast in!

Het allerlaatste in de box was deze quotecard met een quote uit throne of glass en art van feyre uit acotar. Een leuke combi voor deze SJM special!

Als je de overal foto bekijkt, valt als eerste op dat het een goed gevulde box is. Sommige items pasten beter bij je dan andere en de geuren van de kaarsen zijn helaas niet mijn favoriet, dat is gelukkig voor iedereen anders. Emmy heeft zichtbaar haar best gedaan.

Wat vinden jullie van deze candle box?

Liefs,

Manuela

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s