Posts

Yalfest 2018

Op zondag 22 april 2018 was YALFest, en dit was voor mij de 1e keer dat ik hier heen ging. Helaas waarschijnlijk ook meteen de laatste keer. Tenzij de auteurs mij volgend jaar echt aanspreken, ga ik er niet meer heen.

Helaas was voor mij de goodiebag een enorme teleurstelling, en dat heeft de dag voor mij eigenlijk ook een beetje verpest. Nu denk je misschien: je moet blij zijn wat je krijgt, maar ik denk dat de meesten het met mij eens zullen zijn dat het boek dat in de goodiebag zat totaal niet bij YALFest past. Ik spitte vol enthousiasme mijn goodiebag door, en dacht serieus dat er een boek ontbrak. Helaas bleek dat niet zo te zijn, ik had gewoon pech om deze goodiebag te krijgen.

Dit is wat er in de goodiebag zat:
goodiebag
Opzich heel leuk en goed gevuld, ware het niet dat dat boek erin zat. De wreck this journal vond ik wel leuk, maar ik ga er waarschijnlijk weinig mee doen.
boeken - sadface
Ik was wel blij met de mok die erin zat, deze had ik liever dan de blauwe die er ook in had kunnen zitten.
mok
Er zat ook nog een tas in van bloed en beenderen, die was wel leuk.
tas
Verder was het vooral promotie materiaal, ik heb in elk geval weer een paar nieuw boekenleggers erbij.
promopromo2

Nu komt het leuke gedeelte, de handtekeningen! Alle auteurs waren super leuk en enthousiast, alleen de rijen waren super druk, en ik heb een hekel aan drukte. Plus het was ook nog een beetje krapjes, niet helemaal mijn ding. Maar dat is iets persoonlijks. Ik was blij dat mijn boeken waren gesigneerd!
handtekeningen

Ik heb een aantal goodies gekocht bij een paar stands, mijn buit is beperkt, maar ik ben blij met wat ik heb gekocht.
Als eerste gingen we langs Celebrate Books, hier heb ik de onderstaande spullen gescoord.
cb

Verder heb ik de boekenlegger van Feyre en Rhysand gekocht bij Till and Dill. De rest wat op de foto staat kreeg ik erbij, super leuk!
till and dill

En als laatste heb ik deze qoutecard gekocht bij ProudBookJunk. Ik heb hem al ingelijst, en hij staat nu te shinen op mijn Throne of Glass plank.
pbj

Al met al ben ik niet heel tevreden over YALFest, en ik ben er vrij zeker over dat ik volgend jaar niet meer ga. Heel stom, maar die goodiebag verpeste mijn dag een beetje. We zijn dan ook niet tot het einde gebleven, rond 3 uur hadden we het wel gehad. Dit voelt als een enorme klaag post, maar ik blijf eerlijk. En gelukkig vonden vele het wel heel leuk!

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s