Unboxing

Unboxing – Celebrate Books – Simon special.

Het is weer unboxing time! Vandaag kreeg ik 2 Celebrate Books boxen binnen. Maar we beginnen met de Simon vs de verwachtingen van de wereld box. Het is een tijdje geleden dat ik enthousiast werd van een box van Celebrate Books. Deze box maakte mij weer enthousiast! De spullen die erin zaten vond ik erg leuk.

We beginnen met de goodies die erin zaten:goodies
EEN KAARS DIE NAAR OREO’S RUIKT! Oké dit maakte mij blij, ten eerste ben ik dol op kaarsen, ten tweede ben ik dol op oreo’s, en dan krijg ik deze combinatie, I love it! Ik vind het koekjes blikje ook leuk, alleen is het iets te klein om koekjes in te stoppen dus waarschijnlijk komt er iets anders in. De boekenlegger, button en het potlood passen leuk bij het thema, maar hier heb ik vrij weinig mee. De fan art vind ik heel leuk! Ik heb het boek nog niet gelezen dus ik weet niet precies wie wie is, maar daar kom ik snel genoeg achter.

promo
Dan hebben we natuurlijk nog wat promotiemateriaal, altijd leuk om te hebben.

kwartet
Het kwartet deze maand vind ik heel erg leuk, want Rhysand. Meer hoef ik er niet over te zeggen, want Rhysand. En Kaz Brekker, ook een favoriet van mij!

boek en qoutecard
En dan het boek en de qoutecard! Zo jammer dat we bijna geen handtekeningen meer krijgen bij de CB boxen. Maar ik ben wel super benieuwd naar het boek! Ik moet deze voor een leesclub lezen, dus ik ga er zo snel mogelijk aan beginnen!

Overall:
overall
Ik ben heel tevreden over deze box, er zaten veel leuke goodies in. En de kaars ruikt echt super lekker! Alles is heel leuk ontworpen en past perfect bij het boek. Een hele vrolijke en leuke box is dit! Van dit soort boxen mogen er wel meer komen.

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s