Unboxing

Unboxing – Celebrate Books – Heel me special.

Gister kreeg ik 2 boxen binnen van Celebrate Books. Waar ik er van de Simon box heel blij werd, werd ik van deze box nogal sad.

De goodies:
goodies
Het eerste wat in mij op kwam toen ik ging unboxen (unzakken was het meer want alles zat in een grote zak) was dat alles super kleurloos is. Ze hebben het heel simpel gelaten door alles in de stijl van de cover te doen. Ik had liever wat andere dingen gezien, zoals leuke fanart. Dan was deze box een mindere drama geweest. De boekenlegger van Till & Dill is het enigste wat een beetje kleur heeft. Verder zijn de items leuk, ware het niet dat alles hetzelfde is als de cover van het boek.

card
Deze fanart kaart vind ik heel leuk, ware het niet dat ie zo groot is. Een foutje van CB, helaas wel een stom foutje. Ik had hem zoveel leuker gevonden als die niet zo groot was geweest.

thee-e1524925773268.jpg
Altijd als ik thee in een box vind huil ik een beetje van binnen. Ik heb helemaal niks met thee, drink het bijna niet. Dit was dus ook een grote minpunt voor mij. (CB alsjeblieft stop met thee in boxen stoppen!)

kwartet
Dan hebben we het kwartet, het mooiste van deze hele box (terwijl het maar een side item is), want Rhysand staat erop. En Kaz Brekker ook. *fangirling*

boek en qoutecard
Dan hebben we het boek en de qoutecard. Weer geen handtekening in de box. De qoutecard vind ik wel leuk, maar veel te wit.

Overall:
overall
Waar de Simon box vol kleur zat, is hier alles kleurloos. Dit had zoiets leuks kunnen zijn. De tas van bol hadden ze wel weg mogen laten, die is lelijk en ga ik niet gebruiken. Dit had zoveel leuker kunnen zijn als niet alles zo wit was geweest, want dat is alles wat ik zie: wit. Al met al ben ik dus enorm teleurgesteld, en hiermee weet ik weer waarom ik eigenlijk geen CB boxen meer moet bestellen.

Wat vond jij van deze box?

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s