Posts

Bookhaul april

April is officieel weer ten einde, en dat betekend dat ik jullie mijn bookhaul laat zien! In de maand april heb ik ietsje minder gekocht, dus ik ben op de goede weg. Het zijn vooral manga’s waar ik veel van heb aangeschaft, ik heb een nieuwe verslaving.

bookhaul april

Love, simon & heel me komen uit de boekenboxen van Celebrate Books, de simon box was echt super leuk, de heel me box viel ontzettend tegen.
Magisterium 3 & 4, een met jou en mijn man 3 komen van boekenkraam. De Sarah j Maas boeken en the witch’s blood komen van bookdepo.

En dan hebben we de middelste stapel, mijn pareltjes waar ik super blij mee ben! Ik ben momenteel bezig in deel 8, ik probeer er langzaam mee aan te doen zodat ik niet al te lang moet wachten tot ik de andere 10 delen heb gekocht. Ik vind het echt een geweldige manga!

De laatste stapel is een van alles wat stapel. Helden van Olympus en the pointless book 2 komen van de action, het boek van Naomi Novik komt van de kringloop, bloed en beenderen heb ik overgekocht van een vriendin, en het vampieren boek komt ook van de kringloop. De 2 onderste boeken kreeg ik in de yalfest goodiebag. (Ik baal er nog van maar oké.)

Al met al toch weer een flinke stapel. Eens zien of ik het in de maand mei weer wat kan beperken.

Welk boek lijkt jou leuk, en heb je al iets gelezen van deze stapel?

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s