Unboxing

Duo unboxing – april Fairyloot.

De Fairyloot van april is eindelijk binnen gekomen. Het duurde iets langer dan normaal omdat een goodie was vertraagd, maar het was het wachten waard! Het thema van de maand april is Whimsical Journeys, en we kunnen allebei zeggen dat we deze box echt fantastisch vonden!

spoilerkaart
D: Ik zou deze box alleen al hebben gekocht om de spoilercard art die ze hebben gekozen. Ik hou van eenhoorns, en ik vind het echt prachtig!
M: Toen ik deze spoiler-art zag wist ik meteen dat ik deze box wilde hebben. Ik hou van mythische wezens en vooral van een eenhoorn (wel zo en niet als cartoon)

goodies
D: De goodies van deze maand zijn echt geweldig! Alleen de noteblock vind ik iets minder, maar dit is er wel 1 die genoeg ruimte heeft om iets op te schrijven. De kaars ruikt echt super lekker en is gemaakt zodat die bij het boek past. De Percy Jackson pin shined al aan mijn cork bunting die in de box van vorige maand zat, samen met de ace of shades button. En de suitcase tag moet ik nog aan mijn tas maken. Ik vind alles in elk geval erg leuk!
M: Zoals jullie misschien bij eerdere unboxings hebben gezien, heb ik een hekel aan notitieblokken gekregen. Ik heb er zonder te liegen 12 liggen enkel en alleen uit boekboxen. Dat is de enige minpunt aan deze box want de rest van de goodies vond ik te Awesome voor woorden! De kaars is speciaal voor bij het boek gemaakt en is gebaseerd op de Noorman Leif. Hij ruikt heerlijk en heeft een bijzondere glans over zich. Helemaal gelukkig ben ik met de Percy Jackson Pin. Een prachtige Pegasus!!

kaard
D: Ik hou van kaarten, en deze is super leuk! Ik denk dat ik hem ga inlijsten en ergens ga neerhangen. Er zitten bijna allemaal fandoms op waar ik fan van ben, echt super leuk!
M: Deze kaart is de minste van de drie maaaar! nog steeds ben ik er super blij mee. Er staan veel plaatsen op die ik graag zou willen bezoeken.

tote
D: Ik ben zo suuuuper blij met deze tote! Ik heb nog geen totebags die horen bij de boeken van J.R.R. Tolkien, terwijl ik die boeken echt geweldig vind! Ik ga hem zeker vaak gebruiken, want de zin die erop staat vind ik echt geweldig! En de art is ook super leuk, ik ben hier heel blij mee!!
M: Hoewel ik stond de springen van blijdschap bij deze goodie, moet ik eerlijk bekennen nog nooit een boek gelezen te hebben van deze auteur. De kwaliteit is geweldig en de quote is geweldig uitgezocht bij het boek van deze maand.

koffiemug
D: Ik heb niks met Narnia, en ik heb niks met koffiebekers, maar hij is wel super vet! Ik weet nog niet wat ik er mee ga doen, verkopen of voor de sier in mijn boekenkast laten staan.
M: Helaas drink ik geen koffie en ken ik narnia alleen van de films. Toch vind ik dit een geweldig item, hoe komen ze erop? Hij gaat voor sier mijn boekenkast in en wie weet krijg ik ooit nog een koffie/Narnia verslaving.

promo
D: Weer een boekenlegger voor bij de collectie, altijd leuk.
M: Zie de zin hierboven! Weer een erbij op de neverending stapel.

boek


The ancient land of Éirinn is mired in war. Ciara, Princess of Mide, has never known a time when Éirinn’s kingdoms were not battling for power, or Northmen were not plundering their shores.

The people of Mide have thankfully always been safe because of Ciara’s unearthly ability to control her enemies’ minds and actions. But lately, a mysterious crow has been appearing to Ciara, whispering warnings of an even darker threat. Although her clansmen dismiss her visions as pagan nonsense, Ciara fears this coming evil will destroy not just Éirinn, but the entire world.

Then the crow leads Ciara to Leif, a young Northman leader. Leif should be Ciara’s enemy, but when Ciara discovers that he, too, shares her prophetic visions, she knows he’s something more. Leif is mounting an impressive army, and with Ciara’s strength in battle the two might have a chance to save their world.

With evil rising around them, they’ll do what it takes to defend the land they love…even if it means making the greatest sacrifice of all.


D: Dit boek lijkt mij echt geweldig. Het is een stand alone, iets waar ik blij mee ben aangezien ik nog super veel series heb liggen die ik moet lezen. Plus nu hoeven we niet een jaar te wachten op het volgende deel. Ik ben erg benieuwd naar het verhaal en ga hem zeker snel lezen!
M: OMG! Toen ik in de spoilers las dat het boek over Noormannen ging moest ik deze box gewoon hebben want alleen dit boek kon er in zitten. De cover is prachtig en het verhaal lijkt me leuk, ik begin er dan ook meteen in.

letter plus fanart
D: Iets wat ik echt geweldig vind van Fairyloot: ze gaan elke maand fanart in de boxen stoppen die bij het boek van de maand past. Ik ben echt dol op fanart, en dat ze dit doen vind ik echt vet. De fanart is gedrukt op een goede kwaliteit kaart, en is dubbelzijdig. Aan de ene kant vind je de fanart en aan de andere een brief van de auteur met handtekening. Echt heel gaaf!
M: Dit vind ik echt geweldig leuk! Elke maand krijg je een brief van de auteur in je box en nu ook een prachtige fanart van het boek. Ik ben benieuwd naar het verhaal van Ciara en Leif.

Overall:
20180505_154103[1]

D: Ik ben echt heel blij met de box van april. Het was echt een feestje om deze box uit te mogen pakken. De items passen allemaal perfect bij het thema: Journeys. De items die ze hebben gekozen zijn super leuk, met het ene heb ik meer dan met het andere maar er is geen 1 item waarvan ik zeg: dit is niet leuk. Als ik deze box vergelijk met die van vorige maand vind ik deze box zoveel beter! Ik ben er erg blij mee.
M: We kregen al te horen dat deze box, het wachten waard zou zijn maar dat zeggen ze iedere maand. Toch hebben ze hun woord waar gemaakt, want deze box is geweldig en zeker het wachten waard. Alleen de notitie blok is niet echt bij mij in de smaak gevallen en dat is al heel wat na vorige maand. Ik ben super blij deze box besteld te hebben! Uitpakken was weer een feestje in plaats van jank makend. Nieuwsgierig wat ze volgende maand voor ons in petto hebben.

Liefs,
Denise & Manuela.

Advertenties

Een gedachte over “Duo unboxing – april Fairyloot.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s