Posts

Top 3: Netflix Originals series.

De meesten kennen Netflix, en zijn in bezit van een abonnement. Ik ben één van die personen. En mijn favoriete ding om te doen is een serie kijken! Hierbij mijn top 3 Netflix Originals die het waard zijn om te kijken.

Nummer 3: 13 reasons why
13 reasons why
Dit is een Netflix Orginal die is gebaseerd op het boek 13 reasons why. Ik heb het boek niet gelezen, dus ik kan geen vergelijkenissen maken, maar ik vond de serie het echt waard om te kijken. Met 13 afleveringen kun je hem binnen een dag hebben bekeken. Het verhaal is wel heftig, dus ik heb hem niet in 1 dag bekeken. Ik had echt even pauze nodig tussen de afleveringen. Maar al met al, een dikke aanrader. Plus seizoen 2 zit eraan te komen, ook al weet ik niet goed wat ik hiervan moet denken.

Nummer 2: Penny Dreadful
penny dreadfull
Deze serie heb ik gevolgd vanaf het begin. Ik vind hem heel leuk en het feit dat er allerlei bekende personages inzitten was voor mij echt een pluspunt. Ik moet wel zeggen dat ik het 1e seizoen het leukste vond, vanaf seizoen 2 vond ik het wel wat minder. Maar nog leuk genoeg om alles gezien te hebben. Helaas stopt deze serie bij seizoen 3. Maar hij is het echt waard als je van horror houd!

Nummer 1: The Sinner
the sinner
Wat vond ik dit een goede serie. Ik was behoorlijk onder de indruk van het verhaal. Ik vond dit verhaal echt heel goed. Ik was behoorlijk snel door de afleveringen heen. The sinner heeft 1 seizoen en telt 8 afleveringen. Met elke aflevering kom je een stukje meer te weten. Ik zat vol vragen en alles werd zo goed beanwoord. Daarom staat deze serie op nummer 1 voor mij.

Welke Netflix Original vind jij het absoluut waard om te kijken? Laat het vooral weten!

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s