Geen categorie

Bookhaul mei

Het is weer tijd voor de maandelijkse bookhaul! In mei heb ik weer iets minder gekocht dan de vorige maanden. Eens zien of ik het volgende maand voor elkaar krijg nog weer minder te kopen.

bookhaul mei

Ik begin met de linkse stapel. Op Hemelvaartsdag was er een boekenmarkt bij mij in de buurt, en daar heb ik de bovenste 4 boeken goedkoop weten te scoren. Eona komt bij de kringloop weg.

En dan de middelste stapel, mijn nieuwe verslaving: attack on titan! Ik ben echt helemaal fan van deze manga, en de anime vind ik ook geweldig (kan ook niet anders, op een paar dingen na zijn ze praktisch hetzelfde)! Ik kan niet wachten tot in juli seizoen 3 uitkomt van de anime!

De rechter stapel bestaat uit allemaal nieuwe boeken. De 2 boeken van Sanne Hillemans heb ik van haar website, met een leuke korting, waardoor ik maar 15 euro betaalde voor deze 2 boeken! Strijder en de edele komen van bookspot (lang leve die 20% korting!). De strijd om Verona heb ik gescoord bij de action. Onyx & Ivory zat in de Fairyloot box van mei. The queens rising heb ik van de Duitse amazon (Hij was 3.99, met een beetje geluk is dit boek nog die prijs!). De buitenstaander komt bij de boekenhandel weg, ik was super blij dat ze weer hebben besloten een hardcover versie uit te brengen van het nieuwste Stephen King boek!

Dat was het weer voor de maand mei. Al met al heb ik er geluk gehad met de boeken die ik heb gevonden! Nu nog plek zien te vinden…

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s