Unboxing

Unboxing – Celebrate Books – Sarah j Maas special.

Eindelijk is de nieuwste Sarah j Maas er! Hij was al sinds vorige week uit, en CB liet even op zich wachten, maar hij is er! Ik moet zeggen: het was het wachten waard! Ik wist al wat erin zou zitten, aangezien de Engelse box aan het begin van mei al werd verzonden. Maar dat drukte de pret niet!

Ik begin met de dingen die al bekend waren gemaakt, namelijk het fleece dekentje en de mok.
fleece deken
Ik ben hier echt zo zo zo blij mee! Ik vind de kleur echt perfect, een diepe donkere kleur blauw. En de opdruk vind ik ook super leuk!

mokHeel toevallig wou ik nog graag een mok met deze tekst erop, en dan krijg ik hem gewoon in deze box! Ik vind hem heel leuk.

lipbalm
Nog een goodie die erin zat: een lipbalm. Op de spoilerkaart stond dat er verschillende soorten zijn. Ik kreeg Feyre. Helaas is ie wel iets beschadigd. Maar goed, ik ga hem toch gebruiken dus hij zal nog wel wat meer beschadigen. Ik heb hem al geprobeerd en hij smeert goed & ruikt super lekker.

art
We worden met deze box echt goed verwend met fan art! Ik ben echt een liefhebber van fanart dus mij maken ze hiermee super blij. Wel weer jammer dat we geen handtekening op de kaart hebben, maar we kunnen nou eenmaal niet alles hebben! De fanart van Rhysand vind ik beide heel erg leuk. Vooral de linkse. De boekenlegger ben ik iets minder fan van. De art die daarop staat vind ik niet heel leuk.

kwartet
En dan hebben we de maandelijkse kwartet. Ik vind de art leuk, en Rhysand zit er ook bij, toepasselijk.

boekHier ging het vooral om: het boek! Nu heb ik hem al in het Engels gelezen en moet ik zeggen dat ik hem niet heel bijzonder vond. Ik vond het een tamelijk saai verhaal. Maar ik ben wel weer heel erg benieuwd naar de nieuwe delen die gaan komen. Aan het einde van het boek kom je te weten over wie die delen gaan. En hier ben ik heel enthousiast over!

overallIk ben echt heel erg tevreden met deze box. Celebrate Books laat hiermee zien dat ze wel leuke boxen kunnen maken! Het mooiste vind ik toch wel het dekentje. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten maar dit was echt een mooie en aangename box. Ik ben erg erg blij mee!

Wat vond jij het leukste in deze box?

Liefs,
Denise.

Advertenties

Een gedachte over “Unboxing – Celebrate Books – Sarah j Maas special.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s