Posts

Top 5 favoriete bookish items webwinkels

Bookishitems oftewel items gebaseerd op een boek. Iedere booklover heeft er wel iets van in huis staan. Dit kunnen zijn; kussenslopen, booksleeves, kaarsen, boeklinten, lipbalms, fanart noem het maar op je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat.

Persoonlijk ben ik addicted aan bookishitems en spaar dan ook enkele items zoals kaarsen, boeklinten, filmitems en kussenslopen. Hieronder een lijstje waar ik mijn “items” koop. Op volgorde van waar ik als eerste kijk voor een item.

Nummer 1

Aliexpress.. bijna alles wat je zoekt kan je op deze site vinden van kussenslopen tot sieraden uit je favoriete boekverfilming. Ze hebben voor ieder wat wils, pas alleen wel op want ali staat erom bekend om items van andere shops te kopiëren.

Nummer 2

Bibibooks! Dit redelijk jong bedrijfje wordt gerunt door bianca, een super lief en goedhartig persoon. Ze luistert naar je en geeft advies bij kadotjes (uit haar shop). Ik was al verslaafd aan haar boekenlinten en nu.. nu heeft ze ook nog eens prachtige kaarsen in haar assortiment 💸💸💸💸 byebye money. Tevens heeft ze super fijne lipbalms te koop (allergie vrij)

Nummer 3

Faerietalecandles. Ik ben verliefd op deze kaarsen. Bibibooks heeft het zelfde concept met een waxmelt op de kaars maar gebruikt in tegenstelling tot faerietales minder glitter wat ook zijn charme heeft. Beide zijn het geweldige shops!

Nummer 4

Letters and lights. Veel kaarsen in mijn top 5 …. wat zal mijn grootste addiction zijn denk je😜! Emmy is een hardwekkende, lieve en vooral slimme meid. Ze weet wat de lezer zoekt, maakt het, promoot het, verkoopt het en blijft aan het einde van de dag gewoon Emmy. En alles doet ze met een glimlach! Sinds kort heeft ze boekenlinten toegevoegd aan haar webshop. Kijk vooooral naar de charmed boekenlint TO DIE FOR!

Nummer 5

Eigenlijk heb ik geen top 5 favourite shops.. Ik heb er wel meer dus op deze laatste plaats zet ik ETSY neer. Het platform voor kleine bedrijfjes of juist grote bedrijven die een groter bereik naar het buitenland willen. Hier vind je veel bookish shops, zoek op naam van het boek en je kan je hart ophalen 😍!!

Wat zijn jou favoriete shops?

Liefs,

Manuela

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s