Posts

Let’s play a game! #2

Het is weer tijd voor een leuk spelletje. Dit keer een stay or go spel waar je keuze moet maken tussen twee boeken.  Welke mag/moet in je boekenkast blijven en van welke zou je (met pijn in je hart) afscheid kunnen nemen.

Allereerst kies je JE FAVORIETE tien boeken uit:

In mijn geval zijn dat:

  • Warcross
  • Stad van Beenderen
  • Cruel Prince
  • Beyond a darkened shore
  • Jewel
  • Glazen troon
  • Hof van doorns en rozen
  • De vergiftigde gave
  • Ontworteld
  • De broederschap van de jacht

20180612_18570020180612_185932

Schrijf deze titels op losse papiertjes en stop ze in een beker/pot/kom wat je ook maar zo 123 kan pakken. Ik gebruik mijn zelf gemaakte Mortal Cup voor dit spel.

Husselen voor je begint.

Let the games begin!!!

Hof van doorns en rozen VS the Jewel
IMG-20180612-WA0018

Dit was een makkelijke! Hoewel ik heel veel heb genoten van the Jewel en haar vervolgdelen vond ik hof van doorns en rozen beter. De sprookjes/fae-achtige uitstraling heeft bij deze de doorslag gegeven. Ik hou namelijk heel erg van dit soort verhalen.
Stay: Hof van doorns en rozen
Go :   The Jewel

The cruel prince VS Warcross
20180612_192103

Oei!! Deze vind ik moeilijker. Warcross is mijn favoriete boek die is uitgekomen in 2017 maar Cruel prince heeft ook zijn plek in mijn hart veroverd. Dan gaat de regel in, welk boek zou ik kunnen missen? Van Fae’s zijn al zoveel boeken gemaakt maar Warcross is uniek in mijn ogen. Ik vind het een geweldig boek en kan niet wachten op het tweede deel.
Stay: Warcross
Go:    The cruel prince

 

20180612_192121

Met het boek de vergiftigde gave heb ik onlangs kennis mee gemaakt en het was een geweldig avontuur, toch moet ik bekennen dat Stad van beenderen moeilijk te overtreffen is.
Stay: Stad van Beenderen
Go:    De vergiftigde gave

Ontworteld VS Beyond a darkened shore
20180612_192145

Wauw! Beide boeken zijn sinds afgelopen maand pas op mijn favoriete lijst gekomen. Ontworteld heb ik moeten lezen vanwege een boekenclub en Beyond a darkened shore zat in de fairyloot van april. ontworteld heeft me verrast terwijl ik wist dat Beyond a darkened shore wel in de smaak zo vallen met zijn vikingen en Noormannen.  Ik heb een zwak voor dit soort verhalen. HET ZIJN ALLEBEI AANRADERS!!
Stay: Beyond a Darkened Shore
Go:    Ontworteld

Broederschap van de jacht VS De glazen troon
20180612_192159

Vluchtspel is een trilogie van Nederlandse bodem. Een door mij, zeer gewaardeerde trilogie zelfs. Het heeft een vleugje weg van de hunger games maar dan realistischer. Een echt spel gespeeld om te overleven met een onwillig slachtoffer. Maar vind ik hem beter dan De Glazen troon? Als ik er goed over na denk dan, ja, dat vind ik! Als je deze trilogie van Lineke Breukel hebt gelezen, dan snap je pas hoe goed dat verhaal in elkaar zit.
Stay: Vluchtspel – broederschap van de jacht
Go :   De Glazen Troon

EIND SPEL!

Is het jullie opgevallen dat ieder van deze boeken iets met elkaar gemeen hebben? Uit de personen die het goede antwoord geven (mijn antwoord), wordt een (klein) leuk presentje uitgeloot. MEEDOEN VIA HET FACEBOOK BERICHT!!

Liefs,
Manuela

Advertenties

Een gedachte over “Let’s play a game! #2”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s