Posts

Tips: Hoe verhuis je je boeken?

Aangezien mijn vriend en ik sinds vorige week trotse eigenaren zijn geworden van ons eigen huis vond ik het toepasselijk om een paar tips te geven over hoe je je boeken verhuisd!

Tip 1:
Stop kleren bij je boeken in. Heel gemakkelijk: je doet een laag boeken en een laag kleren, zo worden je boeken beschermd zonder dat je je doos niet meer kunt optillen. Ook kun je de boeken verpakken in je kleren, maar met heel veel boeken is dit niet te doen.

Tip 2:
Bubbeltjes folie! Met deze tip zul je meer werk hebben, maar het resultaat is goed. Je boeken verpakt je in bubbeltjesfolie, je kan dit op verschillende manieren doen. Elk boek apart verpakken of meerdere boeken bij elkaar verpakken. (Bubbeltjesfolie kun je in rollen bij de action kopen!)

Tip 3:
Zorg ervoor dat je niet teveel boeken in een doos stopt. Voor je het weet is je doos zo zwaar dat je hem niet meer kan optillen. Dat zou lastig zijn!

Tip 4:
Wissel hardcovers af met paperbacks. Hardcovers zijn goed stevig, wat zorg voor een stevige ondergrond voor je paperbacks.

Dat waren mijn tips! Ik ga ze zeker gebruiken als ik mijn boeken ga over verhuizen. Heb jij nog tips? Laat ze dan zeker weten!

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s