Unboxing

Unboxing – Fairyloot – Juni

Het was gisteren weer de dag van de Fairyloot op de mat! Benieuwd wat er in zit? Lees dan snel verder!

spoilerkaart
Het thema van deze maand was Rebels in Ballgowns. De spoilerkaart past echt weer perfect bij het thema!

goodies
Toen ik las dat er een kussensloop bij zat wist ik dat ik deze box moest hebben! Helaas heb ik niets met deze fandom dus ik weet nog niet goed wat ik met het kussensloop wil gaan doen: hou ik hem of ga ik hem toch verkopen? Het nieuwe item waar Fairyloot zo trots op was is ook niks voor mij: 6 month reading journal. Ik houd dit soort dingen echt nooit bij, en als ik dat al doe dan doe ik het hooguit 1 maand, raak ik er zat van, en stop ik ermee. De kaars ruikt lekker, maar ben er niet echt gecharmeerd van. Gelukkig zaten er 3 goodies in die ik wel oprecht leuk vond: de Touching Juliette boekenlegger magneten, de Selection patch & de ketting. En als extra zat er een poster in van the Sea Witch.

Boek en art
Het boek van de maand, iets waar ik super enthousiast over ben! Fairyloot heeft deze maand een topper kunnen regelen, en dan ook nog een maand voor de releasedatum! Ik kan niet wachten om erin te beginnen! De art kaart is deze maand ook weer prachtig. Ik ben hier blij mee.

overall
Overall heb ik een beetje gemengde gevoelens met deze box. Het was niet helemaal mijn ding, maar ook niet dat ik de box niets aan vond. Ik vond de goodies best tegenvallen, maar dat krijg je met zoveel verschillende fandoms. Niet iedereen houd ervan. Gelukkig ben ik heel blij met het boek, en dat is voor mij ook wel het beste van deze box. De juli box is alweer besteld. En ik hoop dat die mij beter gaat bevallen dan deze box.

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s