Boekenswaps

Boekenswap Juni – Manuela

Eindelijk was het weer zo ver, de tweede boekenswap is ten einde en iedereen mag hun box openen na de opdracht van Desiree. Ik wil alvast zeggen dat mijn maatje een HOMERUN heeft geslagen want wauw! Love every item in it! Zo ontzettend blij ben ik en dit wil ik graag met jullie delen, dus hierbij de unboxing!


De opdracht dit keer was: “Plaats een foto van je box met je lievelingsquote. Dit mag zijn met boekenlegger/kussensloop maar mag ook een handgeschreven briefje zijn. Go crazy!


Na een Like te hebben gehad van Desiree kon het uitpakplezier beginnen!
Let’s get STARTED!

Van het openmaken van de doos werd ik al vrolijk! De roze/paarse kleur kwam me tegemoet en ik zag meteen hoeveel moeite mijn maatje had gedaan om alles leuk in te pakken en niet zomaar alles in een doos had gegooid. Bedankt hiervoor! Het maakte van het uitpakken echt een feestje.

Stiekem wist ik al wie mijn maatje was, OEPS. Al vrij snel, dezelfde week als de bekendmaking van de lootjes, verdacht ik haar. Waarom? Geen idee, noem het een goed instinct!? Wederom werd ik door bepaalde mensen een andere directie op gedreven maar ik herkende deze “truc” van de vorige keer en deed gewoon mee. Ik kan gewoon niet tegen verrassingen, Cadeaus mogen een geheim blijven maar je raakt gewoon nieuwsgierig naar de persoon. Maar voor nu … laat ik haar nog even geheim!


Terug naar de unboxing!

Zoals jullie kunnen zien ben ik wederom super verwend! Gewoon al er naar kijken is leuk, super gedaan! Ik zal jullie niet langer laten wachten en beginnen met de unboxing-foto’s


Als eerste wil ik zeggen WAUW! Ik hou van quotecards, pins, broches en zelfgemaakte items. De broches zijn van – als ik het goed heb –  De Lux serie en Royals. Persoonlijk gebruik ik ze niet, maar spaar ze wel. Ze hangen nu te Shinen aan mijn Bloemslinger. De quotecard van the hunger games had ik al maar die van Cassandra Clare nog niet! Lovin’ it! De zelfgemaakte theelichthouders vind ik ook al zoooo cute! Helaas is er eentje gesneuveld tijdens de zending – er zit een klein scheurtje in – maar dit is niet erg aangezien de scheur achter zit.

Wat bijna iedereen wel weet is dat, Mijn maatje mega creatief is. Als je haar naam straks ziet denk je, natuurlijk is zij het. Het kan ook haast niet missen. De prachtige nightcourt mok is ook een creatie van haar handen. Ben er super blij mee en hij gaat NOOIT gebruikt worden. Ondanks de waarschuwing, zou ik hem toch per ongeluk in de vaatwasser zetten. Tja… zo lomp ben ik dus. Beide setjes onderzetters zijn amazing! Super leuk, dankje!

Toen ik dit kadotje uitpakte slaakte ik wel even een gilletje! Wat heb ik lang gezocht naar appel-shampoo, aangezien hij in de meeste winkels hier in NL uit de handel is gehaald was dit haast een onmogelijke zoekactie maar het is haar gelukt en hij ruikt heeeeeeerlijk!

OMG OMG OMG OMG!!! Dit is echt een AWESOME kado! Ik zocht dit al een enige tijd maar nooit verkocht iemand hem of ze vroegen gewoon een prijs waar je u tegen zei. Gelukkig btw want anders had ik hem misschien dubbel! Super blij meeee DANKJE

20180630_07063358028091.jpg

Super leuk en apart kado! Ik zocht een tijd geleden naar een inktpotje maar kon die nergens meer verkrijgen, zelfs niet in de ouderwetse boekhandels, zwaar irritant!  DANKJE!

Hier slaakte ik een gilletje bij en deed ik een kleine Happy Dance! Ik hou van KAARSEN werkelijk ik hou van ze! Ik heb het mijn maatje niet gemakkelijk gemaakt met deze items, want ik spaar alleen kaarsen in Tinnenbakjes en dan ook alleen van bepaalde shops. I’m SORRY Lieverd!😔

Een van mijn favoriete candleshops is Letters&lights en deze kaars ruikt echt heerlijk! Het is de “A New Chapter” candle en ruikt naar coconut & vanilla.
Het zeepje is ook gemaakt door letters & lights, ondanks dat ik er super blij mee ben is de geur zeer sterk en ik ben bang een beetje te sterk. Maar kom op! Rhysand = uitzondering!😍

En dan een kaars van een nieuwe “kaars”shop, Bibibooks had al een verslaving bij mij gecreeërd dankzij haar boekenlinten, maar nu ze ook kaarsen verkoopt.. Boy ik moet echt op mijn geld gaan letten. Dankzij mijn maatje heb ik in ieder geval al een begin gemaakt in de verzameling. Hij ruikt naar champange en Roses, Helaas is de champange erg overheersend. Wel lekker maar sterk, erg sterk. De kaars zelf ziet er AMAZING uit!

OMG.. Ik ben werkelijk sprakeloos. Hoe eigenlijk een simpel lijkend item zo’n impact kan hebben. Ik ben helemaal verliefd op deze boekenlegger. Hij gaat dan ook nooit maar dan ook nooit mijn kast uit. LOVE IT! En dan de roos! Ik vond die boekrozen helemaal geweldig maar kon het nooit over mijn hart verkrijgen om er een boek voor te slopen. Gelukkig kon mijn maatje dat wel en heb ik eindelijk een bookishRose! Super mooi en ik ben erg dankbaar!


Het een na laatste kado was deze prachtige fleecedeken! Super blij mee, ik hou van dekentjes vooral in de winter! Maar aangezien we hier in Nederland allemaal last hebben van stemmingswisselingen,  tot zelfs het weer, kan ik hem waarschijnlijk eerder gebruiken. Love it!

Sidenote voor maatje: Kan hij gewoon in de wasmachine?


Als laatste het Boek!

20180630_070547888579340.jpg

The white rose! Super leuk, hij stond al langer op mijn lijstje en kan nu eindelijk door in de serie. Ben er super blij mee!Met deze overal foto zie je dat ik ongelofelijk verwend ben en door wie????

Kelly heel erg bedankt voor deze geweldig leuke pakket! Ik vind elk item super mooi en ben overal blij mee! De ene kado na de andere was een verrassing en kan niet geloven dat je mij zoveel leuke spulletjes hebt gegeven. Ik had wat zenuwen voor deze swap, buikpijn van de spanning en uiteindelijk? Uiteindelijk was het helemaal niet nodig.  Heel, heel, heel erg bedankt! Super blij dat jij mijn maatje was!😘

Liefs,

Manuela

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s