Unboxing

Unboxing – Boekenbuit YA trilogie

Vandaag kreeg ik mijn box binnen van de boekenbuit. Dit was de eerste keer dat ik een box heb besteld bij de boekenbuit. En ik ben er blij mee!

promo

Ik begin even met het promotiemateriaal. Altijd leuk om boekenleggers te krijgen!

goodies

De goodies die in deze box te vinden waren vond ik heel erg tof! Alles past heel goed bij de boeken die erin zitten. Ik vind de boekenlegger en de kaart echt heel erg mooi! De veer ziet er ook leuk uit. De kaars ruikt super lekker. Het leukste vind ik de ketting. Het enige mindere voor mij, maar dat is iets persoonlijks, is de thee. Aangezien ik geen theedrinker ben. De boekenbuit heeft erg goed haar best gedaan met het samenstellen van deze goodies, echt heel gaaf!

boeken

En dan de boeken die in deze box zaten. Het zal voor velen geen verrassing zijn welke boeken het waren, en voor mij was dat ook het geval. De box had ik gekocht voor de boeken, en de goodies waren mooi meegenomen. Ik ben heel benieuwd naar deze trilogie!

overall

Overall ben ik erg tevreden met deze box. Er zitten maar liefst 3 boeken in, en dan ook nog behoorlijk veel goodies! Ik zal zeker nog eens bestellen bij de boekenbuit, ik ben er blij mee.

Liefs,
Denise.

Advertenties

Een gedachte over “Unboxing – Boekenbuit YA trilogie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s