Posts

Bookhaul juni

De maand juni is weer voorbij en dat betekend weer de maandelijkse bookhaul!

bookhaul juni
Weer heel wat boekjes die deze maand mijn kasten voller maken. De stapel boeken links zijn allemaal nieuw. Alle liggende boeken komen van boekenkraam of voordeelboekenonline. De boeken die erop staan zijn boeken uit de boekenhandel. & de vleugels trilogie komt uit de box van de boekenbuit.

De rechter stapel is een stapel die bestaat uit boeken die ik heb gekregen, recensie exemplaren en tweedehands boeken. De kruisdraagster en hybrid kreeg ik van een medeboekenblogster, cruel beauty en de 2 erboven kreeg ik bij de boekenswap. De Shannara trilogie kocht ik bij een kringloop, slaves zijn recensieboeken die ik kreeg van uitgeverij Clavis, is vriendschap 4-ever? is van de action & de overige boeken kocht ik tweedehands.

Al met al weer een goed geslaagde boekenmaand. Weer iets te veel gekocht, maar er zaten dan ook erg goede dealtjes tussen. Er zit enorm veel tussen wat ik al wat langer wou hebben, maar telkens niet kocht. Plus sommige boeken zijn om series aan te vullen. De maand juli zal het wel erg verminderen, ik probeer mijn goal te zetten op maximaal 5 boeken. We zullen zien of dit gaat lukken of gigantisch gaat falen…

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s