Meet the bloggers behind Diamondpages!, Posts

Meet the Bloggers behind Diamondpages! #1

Aangezien wij nog een vrij nieuwe blog zijn, kennen velen van jullie ons nog niet. Om jullie toch een kleine inzage te geven in wie wij eigenlijk zijn, hebben wij een facebook-post gemaakt  waarin je ons alles mag vragen. Van boek, film, serie gerelateerde vragen tot persoonlijke. Het is aan ons welke wij willen beantwoorden.

We beantwoorden de vragen in een volgorde die ons chronologisch correct lijkt. Het is dus niet dat de leukste bovenaan staat. Wanneer alle vragen zijn beantwoord wordt de winnaar bekend gemaakt, om zo iedereen een eerlijke kans te geven.

Let’s begin, shall we!?

Vraag 1:
Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?

Denise en ik hebben elkaar leren kennen door de “Young adults boeken en serie” pagina op Facebook. Beide sparen we boekenleggers en na een ruil, ik weet niet. Het klikte gewoon. Soms maken we wel eens grapjes dat het voorbestemd was dat we elkaar moesten vinden, vooral als we weer iets gemeens hebben met elkaar. We vullen elkaar goed aan, en denken weleens terug aan onze eerste ruil. Wie had gedacht dat daar zo’n stevige basis voor een vriendschap uit kon komen.

Vraag 2:
Hoe zijn jullie op het idee gekomen om een blog te beginnen?

Dat is best grappig gegaan eigenlijk, het was kerst volgens mij en ik zat al langere tijd met het idee om een blog te beginnen. Toen Denise er over begon dat zoiets leuk was maar veel tijd vergde haakte ik daar graag op in.  Dit was namelijk ook mijn valkuil, maar wat als we het samen zouden doen? Binnen een paar dagen stond de website gereed en kon de eerste post verschijnen. Als we daarna terug blikken zien we dat we, mede dankzij onze lieve volgers, zo hard gegroeid zijn.

We kende elkaar toen we begonnen pas twee maanden, maar vertrouwde  elkaar compleet.

Vraag 3:
Hoe zijn jullie op de naam voor jullie blog gekomen?

Dit is een leuke vraag! Het ging zo: Denise en ik waren aan het brainstormen over namen. We hadden enkele in gedachte zoals haar naam op instagram toch was dit niet helemaal wat we zochten en bleven verder nadenken. De nacht van 25 op 26 December kon ik niet in slaap vallen omdat ik maar bleven malen over de naam. Uiteindelijk had ik en Denise beide een paar opties bedacht en de volgende ochtend aan elkaar voorgelegd. Na uitzoeken welke namen nog beschikbaar waren en niet in gebruik waren door andere bloggers, was DIAMONDPAGES geboren.

Vraag 4:
Waar staat de naam van jullie blog voor? Heeft het een speciale betekenis voor jullie?

DIAMONDPAGES is eigenlijk vanuit het niets gekomen. Gewoon een momentopname dat opgeschreven is, bij het overwegen van namen zagen we natuurlijk wel de potentie van. Bijvoorbeeld de mogelijkheid diamanten te geven i.p.v. sterren bij de recensies.

Uiteindelijk is Diamondpages over de maanden heen meer voor ons gaan betekenen, het is een combi van ons samen en er zit veel plezier in. We houden er van om iets te posten en te communiceren met onze volgers.

Vraag 5:
Waar halen jullie je inspiratie vandaan m.b.t. je blogs?

De inspiratie halen we vooral uit ons eigen leven. Waar houden wij zelf van? Wat vonden wij leuk om te lezen bij andere bloggers? Vooral was de vraag, willen wij de blog zakelijk of ook persoonlijk houden. Wij hebben gekozen voor de Persoonlijke aanpak. We willen vooral bloggen voor ons eigen plezier. Kunnen we er andere deel genoot van maken is dat voor ons geweldig meegenomen maar uiteindelijk is het ons te doen om de lol van het bloggen. Hierdoor hebben wij veel persoonlijke posts zoals: Let’s play a game! ,Zoektocht naar Funko’s , Persoonlijke Top 5’s  en natuurlijk de Hoe verhuis je boeken POST van Denise.

Dit zijn de eerste 5 vragen die we hebben beantwoordt! Hopelijk vonden jullie het leuk.

Liefs,

Manuela & Denise

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s