Recensies

Flirten met de Playboy (Flirten met #2) – Natasha Madison

Titel: Flirten met de Playboy (Flirten met #2)
Auteur: Natasha Madison
Uitgeverij: SVM Publishing
Jaartal: 2018
Aantal pagina’s: 257 pagina’s
ISBN: 9781386364252
Genre: Feelgood romans
Prijs: €4,99 ebook
Oordeel:


20180724_192558

Ze denkt dat ze kan ontsnappen, dat ik haar zal laten gaan…

Hij denkt dat hij een vrouw zoals ik aankan. Hij moest eens weten…

Een man die alles heeft, heeft maar één ding nodig: verleid worden.

Kijk toe hoe ik flirt met de playboy.


 

Dankzij SVM publishing heb ik het voorrecht gehad om een vooruit exemplaar te ontvangen van Flirten met de Playboy. Het eerste deel van deze serie (“Flirten met de baas”) vond ik hilarisch goed. Ik heb werkelijk tranen met tuiten gelachen en de romantische sfeer was top maar is dit tweede deel in de FLIRTEN MET serie even goed als het vorige?

Allereerst wil ik mijn complimenten geven vanwege de cover. Het is simpel maar erg mooi. De covers sluiten goed bij elkaar aan en dat vind ik altijd belangrijk.

Het verhaal is vanuit twee perspectieven geschreven, zowel uit die van Noah als Kaleigh. Beide personages kennen we uit het vorige boek aangezien Noah de ” beste vriend van de baas” (Austin) is en Kaleigh de “vegetarische yoga zus” is van Lauren. Kaleigh was een van mijn favoriete personages uit het eerste deel, dus toen ik hoorde dat het tweede deel over haar ging wilde ik deze dolgraag lezen.

Kaleigh en Noah hebben beide het zelfde karakter. Beide zijn het vrije mensen, die het leven zien als een feestje. Ze trekken er op uit, maken contact met andere en hebben allebei de regel ‘nooit vaker dan eenmaal met iemand naar bed te gaan’. Wanneer ze elkaar tegen komen op de Jubileum/Piemel brunch van Kaleighs ouders slaat de vlam over. Zouden ze hun regel kunnen naleven?

Ik was erg nieuwsgierig naar dit boek en dankzij het vorige deel had ik er best hoge verwachtingen van.  De, door mij geliefde, humor was wederom verwerkt in het boek. Dit vond ik erg leuk maar veel grappen er van waren herhalingen uit het vorige deel waardoor het soms zijn charme verloor. De Piemel brunch had niet dezelfde uitwerking op mij, als dat het in het eerste deel had terwijl Noahs avontuur in het park mij weer deed rollen van het lachen. Tevens had ik het idee dat het verhaallijn in dit deel minder sterk was. Ik miste wat diepgang in het verhaal en de karakters aangezien je veel gebeurtenissen dubbel leest. Ondanks deze minpuntjes vond ik het een leuk zomerboek. Je leest hem in een zucht uit en houd er een goed gevoel aan over. Ik raad hem aan, aan iedereen die een luchtige NA-roman zoekt voor in de zomervakantie.

Een leuk boek voor op vakantie! Ik geef dit boek 3 Zonnetjes en 2.5 diamant.

Liefs,

Manuela

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s