Recensies

Recensie: Library Kiss – Kasie West

Titel: Library Kiss
Auteur: Kasie West
Uitgeverij: Young & Awesome
Aantal pagina’s: 253
Jaartal: 2017
ISBN: 9789025874018
Genre: Young Adult Contemperary

IMG_20180725_113604_980.jpg

Ik rende de hele bibliotheek door, op zoek naar een andere uitweg. Zes deuren leidden naar buiten, maar zaten stuk voor stuk op slot. Daar zat ik dan – met de kou die onder mijn huid kroop – gevangen in een grote, lege bibliotheek.

Autumn raakt per ongeluk ingesloten in een bibliotheek. Ze verwacht dat haar vriendinnen of haar bijna-vriendje haar wel komen redden. Als dat niet gebeurt, dringt de realiteit zich op: hoe moet ze een lang weekend overleven in de bibliotheek? Dan blijkt dat ze niet alleen is: Dax, een jongen van school, heeft zich bewust laten insluiten in het gebouw…

Library Kiss is een prettig boek om te lezen. Het verhaal is simpel en leest snel en gemakkelijk weg. Er zit genoeg verhaal in om het niet saai te maken.

Je begint meteen met Autumn die vast blijkt te zitten in de bibliotheek. Daar komt ze erachter dat Dax er ook is. Wat er verder gebeurt was een verrassing aangezien de achterkant van het boek geen spoilers bevat over wat er gaat gebeuren, wat ik heel fijn vind.

Het verhaal zelf vond ik echt verrassend. Ik had geen verwachtingen bij dit boek maar ik vond hem leuk om te lezen. Het is een simpel romantisch verhaal dat fijn is om te lezen als je zin hebt aan een cliché romantische young adult. Als je een boek wilt lezen met veel diepgang dan zou ik je deze zeker niet aanraden aangezien de personages oppervlakkig zijn gehouden. Maar als je een simpel te volgen boek wilt lezen dan is dit boek wél aan te raden.

Library Kiss is een typisch geval boek dat je óf helemaal leuk vind óf helemaal niet leuk vind. Als je dit boek gaat lezen moet je niet teveel gaan nadenken bij alle onlogische dingen.

Ik geef dit boek 4 diamantjes.

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s