Posts

Abunai – dag 1.

Vrijdag 24 september 2018 was het zo ver, voor mij de eerste keer dat ik ging cosplayen! Ik ging meteen all out, elke dag een andere cosplay. In deze blogpost zie je hoe mijn eerste dag is verlopen!

Toen wij bij het hotel kwamen waar Abunai georganiseerd werd stond er een behoorlijke rij. Gelukkig voor ons duurde het niet al te lang dat wij naar binnen konden. We gingen inchecken in het hotel en meteen aan de slag met onze cosplays. Hiermee waren wij een behoorlijke poos bezig, toen wij klaar waren was het al 5 uur!

Cosplay dag 1
Ik (links) als Touka Kirishima van Tokyo Ghoul en Rosalie (rechts) als Diamond van Houseki no Kuni.

Als eerst gingen wij naar de dealersroom, hier heb ik leuke dingetjes gescoord. Ik moest me inhouden want ik zag zoveel leuks! Tegen 9 uur hadden we eindelijk ons avondeten, we hadden niet eens door dat het al zo laat was! Helaas ben ik vergeten een foto te maken van het eten, maar het was een soort omelet met groente erin. Tot 11 uur hebben wij een beetje rondgelopen en toen zijn wij nog gezellig op de hotelkamer een film gaan kijken.

Loot dag 1
Mijn eerste loot van de dag, de Dragonball Z spulletjes zijn voor mijn vriend, en helaas kwam ik erachter dat in 2 van de 3 snoep dingetjes gelatine zat (vegetarisch zijn is soms lastig), dus die heb ik ook gedoneerd aan mijn vriend. De sleutelhanger is Shoto Torodoki van My Hero Academia.

Dat was mijn eerste dag op Abunai! Er was helaas niets wat ons echt aantrok van het programma, dus hebben we gewoon overal en nergens gelopen. Maar voor de eerste dag was het zeker geslaagd!

Liefs,
Denise.

Benieuwd naar meer cosplays? Volg ons op instagram:
Deniseibreathecosplay
Rosaliediakyura

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s