Posts

Abunai – dag 2

Zaterdag 25 september 2018 was dag 2 van Abunai. We moesten vroeg op om onze cosplays klaar te maken, we gingen beiden als karakters uit dezelfde anime: My Hero Academia. Maar eerst gingen we ontbijten! Er was enorm veel keuze, maar omdat ik ’s ochtends niet goed kan eten heb ik het simpel gehouden.Ontbijt dag 2Het ontbijt.

Na het ontbijt gingen we meteen aan de slag met ons klaarmaken, daar ging weer 2 uur voordat we klaar waren.

Cosplay dag 2Ik (links) als genderbend Shouto Todoroki & Rosalie (rechts) als Ochaco Uraraka.

Eenmaal in cosplay gingen we naar de dealersroom, hier heb ik weer merch gekocht. Weer moest ik mij inhouden, want al het leuks dat ik zag..!Loot dag 2Loot van de dealersroom. Nog steeds verliefd op mijn sleutelhangers.

Voordat we het wisten was het 2 uur ’s middags, tijd voor de My Hero Academia meeting! Iedereen was aardig en het was erg leuk. Er waren ook enorm veel mensen die naar de meeting kwam, minstens 50 mensen. We hebben foto’s gemaakt & gefilmd. Het filmen was lastig aangezien de hoeveelheid mensen eigenlijk iets teveel was.

Voor het avondeten ging ik ramen eten, het was vet lekker, maar ik had geen lepel dus ik baalde een beetje dat ik alleen de noodles kon eten en niet de soep.Diner dag 2Het avondeten.

’s Avonds zijn we een paar mensen gaan meeten die Rosalie kende, we zijn ergens gaan zitten en voordat we het wisten was de avond om en konden we weer naar bed!

En dat was dag 2 van Abunai.

Liefs,
Denise.

Benieuwd naar meer cosplays? Volg ons op instagram:
Deniseibreathecosplay
Rosaliediakyura

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s