Posts

Bookhaul augustus

Het is weer tijd voor de maandelijkse boekenhaul! Met een enorme stapel voor de maand augustus. Met veel geluk heb ik al deze boeken kunnen kopen.

bookhaul augustus

De eerste stapel is gedeeltelijk van boekenkraam (bovenste 8) en de rest is van de action. Ik heb enorm veel geluk gehad bij de action toen ze de boekenactie hadden. Ik was een blij ei!

Stapel twee, samen met de 3 boeken die ernaast staan komen van de boekenmarkt in Deventer. Ik was super blij met alle boeken die ik heb gevonden, veel series heb ik kunnen aanvullen en zijn nu compleet. De manga’s waren voor mij een echte verrassing, nooit verwacht dat ik die zou vinden op de boekenmarkt!

De laatste stapel heb ik deels gekregen en de rest komt bij de kringloop weg. De bovenste twee van deze stapel kreeg ik voor mijn verjaardag van Manuela. De vier daaronder kreeg ik van een vriendin omdat ze die nog had liggen & alle andere boeken komen bij de kringloop weg. Ik was enorm blij toen Manuela de star wars boeken vond, die heeft ze toen voor mij meegenomen! Oh en zoek me in de sterren heb ik van een vriendin overgekocht.

Het was weer een geslaagde boekenmaand voor mij. De maand september probeer ik weer iets minder te kopen, we zullen zien hoeveel het er gaan worden!

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s