Posts

Abunai dag 3

Zondag 26 augustus was dag 3, en meteen ook de laatste dag, van Abunai. Weer moesten wij vroeg op, gingen ontbijten en toen ben ik weer gaan slapen, grootste fout ooit!

Eten dag 3
Het ontbijt, weer had ik het simpel gehouden.

Na het ontbijt ben ik dus weer gaan slapen omdat ik super moe was. Ik had beter wakker kunnen blijven om aan mijn cosplay te werken. Het was stressen om mij in mijn cosplay te krijgen want we wisten niet hoe laat we uit de hotelkamers moesten zijn. Om 12 uur ’s middags stonden we dan ook bij de balie met onze koffers om uit te checken. Ik heb geleerd van deze les, nooit meer! Stressen is geen fun.

Omdat ik als female Levi van attack on titan ging moest ik mijzelf in het harnas werken, het was al een poos geleden dat ik alle riempjes vast had gemaakt. Gelukkig had ik hulp. Ik ben er wel achter gekomen dat ik de riempjes nog ga aanpassen, helaas voor mij had ik de volgende dag blauwe plekken op mijn heupen doordat alles te strak zat. Ook de make-up was niet zoals ik het wou hebben, en de pruik ook niet. Allemaal oorzaak van het slapen.

Cosplay dag 3
Ik (links) als genderbend Levi van attack on titan & Rosalie (rechts) als Diamond van Houseki no Kuni.

Eenmaal op de conventievloer, koffers in mijn auto gedropt (ook zoiets leuks, mijn wieltjes wouden niet rollen dus ik kon dat verrekte ding de hele weg naar de auto tillen), was het gelukkig wel leuk. Rosalie ging naar een meeting voor Houseki no Kuni, en ik werd gevraagd of ik getekend mocht worden. Natuurlijk zei ik ja! Gevolg: ik kon ruim een half uur (of meer? ik had totaal geen besef van de tijd) stil zitten. Maar ik vond het heel gaaf om het eind resultaat te zien.

Toen dat allemaal gedaan was gingen we nog even door de dealersroom. Ik kon het niet laten om weer wat dingetjes te kopen.

Loot dag 3
Mijn laatste aankopen!

En voor we het wisten was het 5 uur, en was het voorbij. We zijn nog lekker naar de mac geweest, in kostuum, en toen zijn we vroeg gaan slapen! Voor mijn 1e conventie heb ik super veel plezier gehad en dit ga ik sowieso vaker doen! Al met al was de laatste dag het meest stress volst, maar ik heb mij enorm vermaakt!

Liefs,
Denise.

Benieuwd naar meer cosplays? Volg ons op instagram:
Deniseibreathecosplay
Rosaliediakyura

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s