Posts

YALFU: young adult @ ILFU

Zondag 23 september ben ik samen met een vriendin naar YALFU in Utrecht geweest. Met het geluk van gewonnen kaartjes gingen wij zonder al te veel verwachtingen heen. Aangezien YALFest voor mij een tegenvaller bleek te zijn had ik lage verwachtingen van YALFU. Gelukkig maar, want er waren een aantal dingen die beter hadden gekund.

We begonnen in een hal met allemaal kraampjes, heel leuk, een beetje snuffelen, alleen waren wij wat later en dus moesten wij al snel naar een zaal toe. We hadden geen plattegrond gekregen dus voor ons was het ‘volg de kudde’. Zo kwamen wij in een zaal terecht waar een praatje met de auteurs werden gehouden.

Ik vond de presentator erg leuk, hij stelde leuke vragen aan de auteurs en was enthousiast. Maar helaas voor mij vond ik dit gedeelte niet veel aan. Ik had het gevoel dat ik in een college zat te luisteren. Gelukkig zullen anderen dit wel anders hebben ervaren, maar mij boeide het niet heel veel, helaas.

Dit hele gebeuren duurde dus bijna 2 uur lang, met een pauze van een kwartier. Ik was dan ook blij dat het afgelopen was en wij naar het signeren konden. Geluk voor ons: wij stonden bijna helemaal vooraan. Helaas was hier niet over na gedacht. Bij YALFest moest je in een rij staan bij de auteur waar je je boeken wou laten signeren, hier kwam je langs alle auteurs. En dat werkte gewoon niet. De meeste mensen kwamen toch wel voor 1 of 2 auteurs waardoor het niet al te snel ging. En de andere auteurs maar moesten wachten. Ook lastig als je voor een Nederlandse auteur ging, dan kon je lang wachten tot je aan de beurt was! Jammer genoeg was er geen plek voor om elke auteur een eigen signeer rij te geven. Maar dit werkte totaal niet.
yalfu 2

Toen wij onze boeken hadden laten signeren gingen wij nog even langs alle kraampjes. Ik heb hier niks gekocht. Toen was het tijd om naar huis te gaan, en ook meteen de goodiebag op te halen.

Als ik niet al alle boeken had gehad die in deze goodiebag zaten, was ik er heel blij mee geweest. Helaas voor mij had ik de boeken al. Maar op de goodiebag heb ik echt niks op aan te merken.
yalfu 1

Had ik hier zelf kaarten voor gekocht? Nee.
Had ik spijt gehad als ik hier wel kaarten voor had gekocht? Ja!

Al met al, leuk om meegemaakt te hebben, maar dit was 1 keer en nooit weer.

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s