Recensies

Cirkel van Oneindigheid – Jennifer Murgia

Titel: Cirkel van Oneindigheid
Auteur: Jennifer Murgia
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
Jaartal: 2018
Aantal pagina’s:  232 pagina’s
ISBN: 9789492585271
Genre: Young Adult
Prijs: €16.95,-
Oordeel:


 

Teagans leven zou de hemel op aarde moeten zijn nu haar beschermengel Garreth in haar leven is en aan haar zijde leeft als mens. Maar als Garreth door zijn aardse bestaan iets té menselijk wordt, gebeuren er onverwachte dingen. Teagan beseft dat lang niet alles is wat het lijkt als oude vijanden plotseling toch meer met haar gemeen hebben dan ze had gedacht.
In dit tweede en laatste deel van de serie komt Teagan erachter dat de engel die haar en de mensen van wie ze houdt kan redden misschien wel de engel is die ze altijd heeft gevreesd…

Voor fans van Twilight en Fallen!


 

Het is weer tijd voor een blogtour en dit keer van een boek waar ik verheugd op heb gewacht namelijk: Cirkel van oneindigheid door Jennifer Murgia.

Bij het vorige deel had ik soms mijn twijfels; de personages waren vlak en er was geen emotionele groei. Toch was het verhaal sterk en het einde zorgde er voor dat ik meer wilde weten over de liefde tussen beschermengel en mens.

Het voelde dan ook als thuiskomen en ik heb het boek in een keer uitgelezen. Het was erg prettig om weer over Teagan en Garreth te lezen. Net als het eerste deel lees je vanuit Teagans point of view. Dit is erg fijn en geeft ruimte voor verschillende plottwists.

Teagan heeft haar strijd tegen de duisternis gewonnen en verlangd naar een leven samen met haar beschermengel. Ze creëert een stukje “hemel op aarde”, maar helaas kan licht niet zonder duisternis en als een magneet trekt Teagan beide aan. Er gebeuren rare dingen om haar heen en als zelfs haar beschermengel aangetast lijkt te zijn. Went ze zich tot een onverwachts persoon.

Het eerste deel eindigt met een cliffhanger! Je krijgt meteen een gehele andere kijk op het verhaal en snapt hierdoor sommige momenten in het verhaal beter. Dit is mooi meegenomen in het tweede deel waaaannt: The bitch is back and how! Ik heb altijd een zwak voor de badguy, in dit geval the badgirl. Ze lijken nooit te zijn, wie ze zijn! Dat vind ik zo leuk. Teagan krijgt het zwaar in dit boek, want Brynn…. die heeft snode plannen.

Het verhaal is erg leuk en dit keer heb ik weinig op de personages aan te merken, je ziet ze groeien. Wel had ik graag meer van Brynn willen lezen. Ze maakte in een keer zo’n verandering door dat ik toch verlangde naar een hoofdstuk uit haar point of view. Hoe ze zich voelde, of ze nog last had van terugvallen, haar gedachten etc. Ik denk dat dat een geweldige toevoeging kon zijn geweest.

Helaas zaten er typfouten in deze druk. Persoonlijk vond ik het geen stoorpunt maar ik snap dat mensen er problemen mee kunnen hebben en wilde dit toch benoemen.

 Een geweldige afsluiter van dit twee-luik. Dit boek krijgt van mij 4 Diamanten. 

Liefs Manuela

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s