Boekenswaps

Boekenswap September – Manuela

Yihaa! Er is weer een boekenswap ten einde gekomen. Dat betekend…. uitpakken!!!

Ondanks dat ik al voor de derde keer mee doe met deze Swap, georganiseerd door Desiree, vond ik het nog steeds enorm spannend.

Dit was achteraf totaal niet nodig! Mijn maatje wist mij overal mee te verrassen… behalve met wie ze was! Geloof het of niet, ik zei vanaf het begin: Jij hebt mij!


Wederom had desiree een opdracht voor ons namelijk: Maak een herfstige foto van je box. 🐿🍁🍂Dit mag zoals ik heb gedaan met blaadjes of kastanjes, of een plaatje van iets, al dan niet getekend.

Toen mijn foto een like kreeg kon het uitpak plezier beginnen.


Ik maakte de doos open en zag dat heel de doos gevult was. Niet alleen met kados maar ook met super mooie inpakitems; zoals franjes, grote confetti, carnavalconfetti en sneeuw..

img-20180927-wa0032565784617.jpeg

Het kaartje gaf mij het bewijs wat ik al wist, en er stond op: PAYBACK TIME!  Chips dat wordt oppassen want ik weet wat ik haar heb aangedaan😅.


Okee ten eerste moet ik zeggen wauw! Just wauw! Kijk hoeveel kados…..

screenshot_20180927-2115131172613910.jpg

De waarde en gunfactor word bij mij niet in hoeveelheid gemeten of in geld. Maar zelfs ik kan er niet omheen dat dit pakket HUGE is!


 

Eerste wat ik open maak zijn deze honden snoepjes..  Nouja… eerste 🤔. Mijn lieftallig maatje vond het leuk om neppe kados er tussen te stoppen. Flink ingetaped waardoor ik hem opentrok en heel mijn kamer onder de inhoud kwam en dat was…… confetti x sneeuw x glitters. PAYBACK started en ik werd bang😱.

Terug naar de hondensnoepjes, super lief van mijn maatje! Ze denkt aan mijn hond en dat vind ik geweldig ❤. Daarna pakte ik de appelshampoo uit! Die heb ik de vorige swap ook van Kelly gekregen en dit maatje gaf mij deze shampoo ook! Heerlijk ruikt die super blij mee😘.

IMG_20180929_185955


 

Next! Omg deze funkos zijn te awesome for words! Sam en Dean, werkelijk prachtige funkos. Ben er zo blij mee en ze krijgen een mooi plekje❤.

IMG_20180929_190013


 

Dan kom ik bij deze gave mokken aan 😍! Prachtig gemaakt en ze glanzen zoooo mooi.  Smelt helemaal van Rowan, geef me eens ongelijk. Daar kreeg ik ook deze boekenlint bij van Bibi booksshop, het is van het karakter Chaol. Yes! Yes! Yes! Lief maatje 😘😜

IMG_20180929_190043


Dan kom ik bij een klein roze doosje.. vol met confetti😅. Maar er zat ook kadotjes in😍.  De Belle en het beest kaars ruikt werkelijk fantastisch en is prachtig. Het muziekdoosje bracht mij in tranen🙈. Ik hou het nummer: Tale as old as time.❤

IMG_20180929_190104


Omg omg zie je die kaars! It’s Rhysand😍 love it. Ik heb al super veel kaarsjes maar deze nog niet. Ben er erg blij  mee maar bij het volgende kado ging ik compleet door het dak! Ik hou van movieprobs en kreeg van mijn maatje (maybe zie je het al, als harry potter liefhebber) deze toverstaf van Luna Lovegood. Ben er echt mega blij mee en ongelofelijk zuinig❤.  Dankje dankje dankje 😘

IMG_20180929_190133


Het uitpakken was nog niet tot een eind want ik kwam bij het boek. Uhmm wat nu? Ik heb er drie. Wauw! Ongelofelijk momentje van verbijstering en wat blijkt? Het zijn de drie boeken van mijn verlanglijstje: royals 2 & 3 en taal der doornen😍! ❤ Dankje lieverd!!

Dit is de foto van het gehele pakket:

 

20180928_104123

Toen ik alles zag moest ik even slikken. Ik was tot tranen gebracht. Al een langere tijd zat ik niet lekker in mijn vel en mijn maatje wist dit. Ze wist dat ik een zware periode achter de rug had met veel stress en depressiviteit. Ze wilde mij een hart onder de riem steken en van een prachtig pakket, een onvergetelijk pakket maken. Dit is haar met afstand gelukt! Bedankt lieve Jaqueline! Dit pakket is werkelijk waar prachtig. Alle kados heb je speciaal voor mij gekocht of voor mij gevonden. Je bent een geweldig, uniek persoon❤. Ik kan mijn  dankbaarheid niet genoeg uitdrukken. Dankjewel mop😘 voor dit pakket. Voor je onvoorwaardelijke vriendschap en alle gespreken die ik met je kan voeren, zonder dat je mijn geklaag beu bent. Je bent een schat😘 en je weet het.. Payback komt eraan😈 heel me bed zit onder sneeuw 😂Again #learnednothingfromlasttime

Liefs Manuela

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s