Posts

Bookhaul september

De maand september is weer voorbij, en dat betekend dat het tijd is voor de maandelijkse bookhaul! En ik moet zeggen.. ik ben trots op mezelf voor het aantal boeken die ik deze maand heb gekocht!

Bookhaul

Deze maand heb ik het vooral gehouden bij mijn my hero academia manga’s. Verder kreeg ik 2 boekenboxen, Fairyloot en de laatste CelebrateBooks box. Opal kocht ik meteen op releasedatum.

In de Fairyloot van september zat Mirage, een boek wat ik nog niet kende. Ik weet ook niet goed of ik hem leuk ga vinden of niet. Dit is mijn voorlopig laatste fairyloot box, aangezien de boeken mij toch niet altijd trekken.

In de laatste CelebrateBooks zat ash princess. Naar dit boek ben ik wel benieuwd. Ik hoor zowel positieve als negatieve reacties op dit boek, dus ik ben nieuwsgierig!

Lux komt uit de boekenwinkel, ik zag hem staan, wist niet dat de releasedatum er al was, en moest hem hebben! Ik heb de hele serie al in het Engels gelezen, dus ik wacht tot ze allemaal uitkomen en dan word het herlezen!

Mijn my hero academia manga’s komen van verschillende webshops. Een deel komt van de Duitse Amazon, een deel van bookdespository en een deel van bol. Het deel wat ik via de Duitse Amazon heb gekocht waren zeer zeer goedkoop, dus toen moest ik de rest natuurlijk ook aanschaffen!

Dat was het voor deze maand. Eindelijk eens een maand waar ik weinig boeken heb gekocht! Volgende maand ga ik weer voor weinig. Er staan nog een paar pre-orders klaar, dus we zullen zien hoe dat gaat.

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s