Recensies

Recensie: Slaves Raven 2 – Miriam Borgermans

Titel:  Slaves Raven 2
Auteur: Miriam Borgermans
Uitgeverij: Clavis
Aantal pagina’s: 530
Jaartal: 2018
ISBN: 9789044833195
Genre: Young Adult
banner
20181005_1857451824421120782258944.jpg
Nu Seamus razend op haar is, wordt Raven in het Reservaat tot het uiterste op de proef gesteld. Gelukkig heeft ze Lewin … maar waarom gedraagt Lewin zich zo vreemd? En wie zijn die ondergrondse levende doden? Als er geheimzinnige dingen gebeuren en Raven steeds meer weerzin, wantrouwen, leugens, geheimen, bijgeloof, regels, straffen en zelfs verraad ontmoet, beseft ze dat ze nergens veilig is. Dan wordt het winter in het Reservaat, een dodelijke winter …
bannerLangzaam vorderde dit boek, het duurde tot ruim 150 pagina’s toen ik het eigenlijk leuk begon te vinden. Het was een beetje langdradig en saai, maar wel noodzakelijk voor de opbouw van het verhaal. Helaas was het na 20 bladzijden spanning weer hetzelfde verhaal. Ik had een beetje het gevoel dat ik een handleiding tot overleven aan het lezen was. Ik moest mij er een beetje doorheen worstelen omdat ik het veel van hetzelfde vond.

De laatste 100tal bladzijden kon ik vlot lezen. Er komen veel losse eindjes bij elkaar en je komt achter geheimen van een aantal personages. De laatste paar hoofdstukken waren enorm spannend. Spanning die ik ervoor miste. Helaas eindigde het weer met een cliffhanger. Een cliffhanger die mij echt doet verlangen naar het laatste boek, aangezien Dante 2 weer parallel gaat lopen met Raven 2.

Elk hoofdstuk begint weer met een korte ‘brief’ van Seamus. Dit maakt mij erg nieuwsgierig naar Dante 2. Er waren veel stukjes waarbij ik mij echt afvroeg wat er staat te gebeuren.

Jammer genoeg vond ik dit boek het minste boek tot nu toe. Ik geef dit boek 2 diamantjes.

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s