Recensies

Recensie: King – T.M. Frazier

Titel: King
Auteur: T.M. Frazier
Uitgeverij: SVM Publishing
Aantal pagina’s: 242
Jaartal: 2018
ISBN: 9789493030015
Genre: New Adult
king-387x600
Dakloos. Hongerig. Wanhopig.

Doe herinnert zich niet meer wie ze is of waar ze vandaan komt.

King is een beruchte beroepscrimineel die net is vrijgekomen uit de gevangenis. Iemand bij wie je niet in het krijt wil staan, tenzij je bereid bent hem terug te betalen met bloed, met zweet, met seks, of een combinatie van deze drie.

Kings toekomst staat op het spel. Die van Doe ligt verankerd in het verleden. Wanneer hun levens met een knal samenkomen, moeten ze leren dat je soms, om vast te kunnen houden, eerst los moet laten.
Eindelijk eens een verhaal waar de mannelijke hoofdpersoon geen rijke zakenman is! King is een crimineel die, nadat hij 3 jaar in de gevangenis heeft gezet, weer vrij komt. Doe (als in Jane Doe) is een meisje dat zich niet kan herinneren wie ze is waardoor ze op straat is beland. Ze ontmoeten elkaar en hier begint het verhaal tussen King en Doe.

Ik vond dit boek echt heel verrassend. Het leest snel en gemakkelijk. Het verhaal is leuk, en doordacht. Ook de karakters worden goed beschreven, iets wat ik heel vaak mis in New Adult boeken.

Wat ik ook leuk vond aan dit boek waren zowel de schrijfstijl als de grappen die erin voor komen. Sommige stukjes lieten mij echt lachen.

Vanaf het begin zit je met de vraag wie Doe is. Ik vond de oplossing iets te gemakkelijk gaan, wat een beetje teleurstellend was. Verder heb ik weinig op te merken aan dit boek. Ik heb het met plezier gelezen. Ik geef dit boek 4 diamantjes.

Liefs,
Denise.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s