Recensies

Bouquet 4000th – Machtige verleider

Titel: Machtige Verleider (Bouquet 4000th)
Auteur: Lynne Graham, Sharon Kendrick,  Miranda Lee
Uitgeverij: Harlequin
Jaartal: 2018
Aantal pagina’s:   480 pagina’s
ISBN: 9789036001960
Genre: Feelgoodroman
Prijs: €6.99
Oordeel:


(1) MACHTIG EN ONGENAAKBAAR – Lynne Graham De Braziliaanse miljardair Zac da Rocha wil met serveerster Freddie Lassiter trouwen! Bovendien belooft hij ervoor te zorgen dat het de kinderen die zij onder haar hoede heeft nooit aan iets zal ontbreken. Er is wel een voorwaarde: ze moet hem een erfgenaam schenken. Durft ze aan de knappe maar afstandelijke Zac haar jawoord te geven?

(2) GRIEKS EN VERLEIDELIJK – Sharon Kendrick Tamsyn Wilson had niet gedacht dat ze Xan Constantinides ooit nog zou zien na de opwindende nacht waarin ze haar onschuld verloor. Maar nu heeft hij op stel en sprong een bruid nodig en stelt hij voor dat ze trouwen! Als ruil zal hij haar zusje uit de nood helpen. Tamsyn stemt in, maar hoe kan ze voorkomen dat ze haar hart aan de Griekse tycoon verliest?

(3) SEXY EN ARROGANT – Miranda Lee Actrice Kate Holiday heeft beloofd bruidsmeisje te zijn voor haar zus, die trouwt met de man op wie zíj al vier jaar verliefd is. Maar dat vergeet ze op slag wanneer ze een van de gasten ontmoet, de sexy en schatrijke producent Blake Randall. Hij lijkt zeer van haar gecharmeerd en biedt haar zelfs een filmrol aan! Het geluk lijkt haar eindelijk toe te lachen, maar kan ze Blake wel vertrouwen?


Een heugelijke dag voor Harlequin want vandaag is het zo ver, ze presenteren hun nieuwste aanwinst namelijk: Bouquet 4000th. Als liefhebber van dit soort boekjes was ik vereerd hem vroegtijdig in handen te krijgen.

Machtige Verleider bestaat uit drie verhalen. Die je, ondanks dat ze kort zijn, in je hart sluit en niet snel vergeet. Als je ooit een bouquet ( doktersromannetje in de volksmond) hebt gelezen weet je dat het vaak over een steenrijke knappe man gaat, die opzoek is naar een bruid. In mijn ogen het perfecte Cliché. Toen mijn oma mij liet kennis maken met deze boekjes, had ik al gauw het idee: Wordt het niet eentonig? Dit veranderde opslag na het lezen van mijn eerste Bouquet, ik vond ze geweldig en ben ze blijven lezen.

Met Bouquet 4000th heeft Harlequin koste nog moeite bespaard. De cover is Prachtig met de gouden accenten en ze hebben een goede verhalencombi gemaakt. Het zijn drie losstaande verhalen en allemaal hebben ze zo hun charme maar een verhaal stak er met kop en kont boven: Machtig en ongenaakbaar. De struggeling van Freddie,  haar trots die haar verbied om aalmoezen aan te nemen van vreemden en haar drijfsveer om haar familie te onderhouden maken van haar de perfecte alledaagse heldin! Helaas vond ik het laatste verhaal, het minste van de drie. Het einde was te gemakkelijk en ging, voor mijn gevoel, veel te snel.

Bouquet 4000th zit vol met Passie, Loyaliteit en Hartstocht. Als je van dit soort boekjes houdt, raad ik je aan om ook deze te gaan lezen!

Met een Score van twee uit drie, geef ik dit boek 3 Diamantjes!

liefs,
Manuela

 

*Bouquet 4000th is  een recensie-exemplaar. Dit heeft onder geen beding mijn mening beïnvloed.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s