Boekenswaps

Halloweenswap 2018 – Manuela

Halloween, de tijd van het jaar om jezelf te verkleden, te trick or treaten en om mensen bang te maken….. Ach wie houd ik voor de gek! Het is tijd voor een nieuwe swap❤.

Dit keer de Halloweenswap, georganiseerd door Bibi & Lili van Fireflybooks! Twee geweldige meiden die ik wil bedanken voor deze swap. Vooral Bianca wil ik bedanken om wederom alles in kruiken te leiden. Trots op jou en op iedereen die meedeed met de swap! Wat een leuke griezelboxen❤.

Om de box te openen kregen wij een opdracht van Bianca:

❗OPDRACHT ❗
zet jou pakketje in de spotlights met een leuk lichtje of een kaarsje. Laat het schijnen in de duisternis.

Happy unboxing & Halloween 🦇 🎃🕷️


20181030_221407

Nadat de foto is geliked door Bianca kon het uitpakken beginnen❤. Kijken jullie mee?


20181030_222701.jpg

De doos ging open en meteen sprong deze envelop in het oog.  Ik heb hem gelezen en ik werd zo emotioneel als wat. Ik ben het na al deze swaps nog steeds niet gewend dat “vreemde” mensen, zoveel moeite, geld en tijd  voor je overhebben. De liefde en gevoel die in het pakket zit… is onbetaalbaar.

20181030_234613

Eenmaal alles uit de doos, was ik sprakeloos.. en dat zegt wat want ik heb altijd wel iets te zeggen. Het uitpakken kon beginnen en ik stond te zenuwen als een klein kind, wachtend op de sint.

IMG_20181030_234040

Het eerste dat ik uitpakte was de zelfgemaakte hanger van Obsidian… Lux- Obisidian *hinthint*. Geweldige serie en omg wat een super leuke hanger! Ik ben er heel blij mee. Tevens pakte ik een te gave sleutel/tassenhanger uit, van shadowhunters en thee van Rowan uit throne of glass..

Normaal drink ik zelden thee, maar nu ik zo’n verschrikkelijke hoest heb. Vind ik een kop thee heerlijk. Dus dit komt geweldig goed uit😁! Thanks😘

IMG_20181030_234139

Fanart😍😍😍😍😍 ik hou er van en vooral art uit boeken die ik heb gelezen. Erg gaaf! Helaas heb ik mor al, maar de andere twee gaan bij mijn collectie en de extra mor lijst ik in… prachtig😍. En dan die gave pompoenlampjes, erg Halloween!! Love it❤

IMG_20181030_234309

Omg dan kom ik bij deze beauties aan! Wat houd ik van kaarsen.. Ik vind ze geweldig! Zoveel verschillende 😍 ik vind ze allemaal heerlijk ruiken.. maar een heeft  mijn hart gestolen.. de bookworm kaars van romemadecandles. Hij ruikt heerlijk naar maroccan mint. Love it and love all of them. Soooooooooooo many many many thanks😘

IMG_20181030_234332

Dan kom ik bij mijn boek.. niet een maar twee boeken en niet zomaar boeken. Nee ik heb de twee boeken gekregen waar ik met smart op heb gewacht.. Die ik zoo graag wilde hebben! Ik ben hier erg gelukkig mee😘.

20181030_232050

Kijk dan wat ik allemaal heb gekregen! Niet normaal hoeveel liefde, aandacht en zorg mijn maatje heeft gedragen voor dit pakket😍!

En wie was mijn maatje:

20181030_222808.jpg

Lieve lieve lieve Sam!

Uit de grond van mijn hart wil ik jou bedanken voor alle leuke, prachtige en geurende kados. Je hebt van mij een gelukkig persoon gemaakt, niet alleen met de kados maar ook met de versieringen en met je kaartje. Het was een feestje om elk kado uit te pakken en van de ene verrassing in de andere te vallen. Heel erg bedankt voor alles. De kaarsen gaan meteeeeeeeen de boekenkasten in en ik ben van plan snel te beginnen in Hocus pocus.

Bovenal wil ik je bedanken voor je zelfgemaakte obsidian hanger. Ik ben er echt heel erg blij mee en doet me denken aan een zekere Alien😜.

Dank je, voor alles. Je leek me door en door te kennen, met een glitterdoos en al 😂. Je hebt me tot tranen geroerd en ik ben zo gelukkig met alles. Dankje!

Liefs,

Manuela

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s